Telegram hesabı nasıl silinir? Telegram hesap silme rehberi 2023 (WEB-ANDROID-IOS)

Telegram, WhatsApp'a alternatif olarak popüler hale gelmiş ve 550 milyondan fazla kullanıcıya sahip büyük bir mesajlaşma uygulamasıdır. Ancak bazı kullanıcılar, farklı nedenlerle Telegram hesaplarını silmek isteyebilirler. Telegram hesap silme işlemi oldukça kolaydır ve kullanıcılar Android, iPhone veya bilgisayar üzerinden hesaplarını kalıcı olarak kapatabilirler. İşte Telegram hesap silme rehberi...

Telegram, bulut tabanlı bir anlık mesajlaşma uygulamasıdır. Rus geliştiriciler Pavel Durov ve Nikolai Durov tarafından 2013 yılında kurulmuştur. Uygulama, kullanıcıların metin mesajları, sesli mesajlar, fotoğraflar, videolar, belgeler ve dosyalar gibi çeşitli medya içeriklerini hızlı ve güvenli bir şekilde göndermelerine olanak tanır.

Telegram hesabı nasıl silinir? Telegram hesap silme rehberi 2023 (WEB-ANDROID-IOS)

Telegram, diğer popüler mesajlaşma uygulamaları olan WhatsApp ve Signal gibi şifreleme teknolojilerini kullanır. Bu nedenle, kullanıcılar mesajlarını uçtan uca şifreleme ile koruma altına alabilirler, böylece sadece alıcı ve gönderici mesajları okuyabilir. Peki, Telegram hesabı nasıl silinir? Telegram hesap silme rehberi 2023!

TELEGRAM HESAP SİLME (ANDROID VE IOS)

  1. Telefonunuzda Telegram uygulamasını açın ve "Ayarlar" menüsüne geçiş yapın.
  2. "Gizlilik ve Güvenlik" bölümüne girin.
  3. En alt kısımda "Bu kadar süre uzaktaysam hesabımı sil" seçeneğini göreceksiniz.
  4. Açılan menüden istediğiniz bir zaman seçin veya hemen hesabınızın silinmesini istiyorsanız "Hesabı Hemen Sil" seçeneğine tıklayın.
  5. Eğer süre belirlediyseniz, seçtiğiniz süre zarfında 1 defa bile çevrimiçi olmamanız gerektiğini unutmayın. Aksi takdirde hesap silme işlemi iptal olacaktır.

 

TELEGRAM HESAP SİLME (ALTERNATİF YÖNTEM)

Telegram hesap silme linkine buradan tıklayın.

İstenen yere telefon numaranızı başında +90 koduyla birlikte girin. (Örneğin: +905061234567)

Telefonunuza gelen güvenlik kodunu girin ve "Sign in"e basın.

Bu işlem sizi Telegram hesap kapatma sayfasına yönlendirecektir. "Why are you leaving?" (Neden gidiyorsun?) sorusuna hesap silme nedeninizi yazın.

Son olarak "Delete my account" (Hesabımı sil) butonuna tıklayın.

TELEGRAM HESAP SİLME (BİLGİSAYAR)

  1. Telegram hesap silme linkine buradan tıklayın.
  2. Numaranızı başında +90 koduyla birlikte girin. (Örneğin: +905061234567)
  3. Telefonunuza bir güvenlik kodu gelecek.
  4. Güvenlik kodunu girin ve "Sign in"e basın.
  5. Bu işlem sizi Telegram hesap kapatma sayfasına yönlendirecektir. "Why are you leaving?" (Neden gidiyorsun?) sorusuna Telegram hesap silme nedeninizi yazın.
  6. Son olarak "Delete my account" (Hesabımı sil) butonuna tıklayın.

 

Hesabınızı silme işlemi tamamlandığında, Telegram mesajları, grupları ve profil fotoğrafı gibi tüm verileriniz kalıcı olarak silinecektir. Hesabınızı silme işlemi geri alınamaz, bu nedenle dikkatli bir şekilde karar vermeniz önemlidir. Eğer veda etmeye karar verdiyseniz, yukarıdaki adımları takip ederek Telegram hesabınızı kolayca kapatabilirsiniz.

Telegram hesabı nasıl silinir? Telegram hesap silme rehberi 2023 (WEB-ANDROID-IOS) ile ilgili etiketler Telegram
GÜNÜN VİDEOSU

Düzce'de fındık işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı, çok sayıda yaralı var

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs, iddiaya göre freninin boşalması sonucu yaklaşık 50 metreden uçuruma yuvarlandı. Kazada çocukların da aralarında bulunduğu 6'sı ağır 22 kişi yaralandı.