Temelli'den skandal söz! Türkiye'ye sömürgeci dedi, teröristbaşını çözüm olarak ilan etti

DEM Partili Sezai Temelli, Hükümetin politikalarını gerekçe göstererek Türkiye’nin sömürgeci olduğunu ileri sürdü. Temelli “AKP’nin Rojava’da ve Kürdistan’ın tüm parçalarında yaptığı şey sömürgeciliğin yayılmasıdır” derken, çözümün de teröristbaşının önerilerinde olduğunu ileri sürdü

SÜPERHABER

DEM Parti TBMM Grup Başkanvekili Sezai Temelli, Türkiye’ye sömürgeci iftirası attı. Partisinin Van’da düzenlediği “Tarımda ve Gıdada Geleceği Kurma Sempozyumu”nda konuşan Temelli, Türkiye’nin sözde “Kürdistan’ı sömürdüğünü” ileri sürdü.

Temelli, “AKP’nin Rojava’da (Suriye’nin kuzeyine terör örgütünün verdiği isim) ve Kürdistan’ın tüm parçalarında yaptığı şey sömürgeciliğin yayılmasıdır” dedi. Temelli skandal sözlerini, Türkiye’nin sözde Kürdistan’ın tüm kaynaklarına el koyduğu yalanıyla sürdürdü.

Temelli, teröristbaşı Abdullah Öcalan’ı da överek sözde çözümün teröristbaşının önerilerinde olduğunu iddia etti.

Resim

Temelli'den skandal söz! Türkiye'ye sömürgeci dedi, teröristbaşını çözüm olarak ilan etti ile ilgili etiketler Sezai Temelli DEM Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Trump'a yönelik "suikast girişiminde" bulunduğu belirtilen zanlının yakalandığı anlar paylaşıldı

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik "suikast girişimi" olduğu belirtilen olayın zanlısının gözaltına alındığı görüntüler paylaşıldı.