Terörist elebaşının yeğeni Ebuseleme Gülen'den bomba itiraf: Abiler himmetten yüzde 10 komisyon aldı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeni Ebuseleme Gülen, himmetlerden komisyon alan örgüt üyelerini (abileri) deşifre etti. Gülen, "Ey kardeşim sen bir hizmete 100 bin lira gönderdin ya bir aracıyla. Onun yüzde 10’unu parayı gönderdiğin abi aldı maalesef. 100 sevabın var sanma kardeşim, 90 sevabın var." dedi.

Hain terör örgütü FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in küçük kardeşi Mesih Gülen’in oğlu Ebuseleme Gülen, itiraflarına devam ediyor. 

Daha önce 15 Temmuz darbesini örgütün nasıl planladığını tek tek deşifre eden Ebuseleme Gülen'in 'himmet' itirafları gündeme bomba gibi düştü. 

“Sizin verdiğiniz himmetlerden komisyon alan abiler var” diyen Gülen, Youtube hesabından paylaştığı videoda komisyonculardan bahsederek, “İrfan Durmaz” ismine dikkat çekti. 

 

Gülen, verilen paralardan komisyon alan abileri şu sözleriyle ifşaladı:

“İçimize sızmış çakalları bulup cezalandırmalı. Kendine yeni bir rota çizip yenilenmiş şekilde devam edilmeli. Olan bitende zalimlerin payı olduğu kadar abilerin de var. Bunu görün. Bizim abiler hata etmişler, hocam da hata etmiş demek kolay değil. Rıfat abinin bir ses kaydı nasıl titretti onları. Ses kaydını AI ile yapmışım diye dedikodu yayıyorlarmış etrafta. Yapay zeka değil. O ses kaydını Rıfat abi kuzenimin eşine göndermiş, babama iletmesi için. O da sevdiğim bir abiye atmış, o abi bana gönderdi. Whatsapp yazışmam duruyor hala. Rıfat abi gibi daha nice sesler duyacaksınız yakında. Akrabalarımdan biri çıkıp o gün yalanlamadı. Benim tüm günahlarım önünüze serilecek ama abilerin de dökülecek. Sizin verdiğiniz himmetlerden komisyon alan abileri göreceksiniz ahirette.


"PARAYI GETİRENE YÜZDE 10 KOMİSYON "

Ey kardeşim sen bir hizmete 100 bin lira gönderdin ya bir aracıyla. Onun yüzde 10’unu parayı gönderdiğin abi aldı maalesef. 100 sevabın var sanma kardeşim, 90 sevabın var. O çok sevdiğin abi 10’unu indire gandi yaptı. Şahsına mı yoksa hizmete mi kullandı bilemem. Adet edinmişler her para getirene yüzde 10. İrfan Durmaz abicim yüzde 90 kasaya, yüzde 10 parayı getirene ha! Yeter ki para başka kuruma girmesin, senin kurumuna gelsin değil mi? Doymadınız o paralara. Çalıştığım hemen her kurumda gördüğüm bu tür usulsüzlüklere isyan ettim. Abileri uyardım. Ama hep doğru söyleyip 9 köyden kovuldum. Bu abilerin gözü döndü, yoldan çıktılar. Komisyoncu oldular, holding oldular.”

 

 

 

 

Terörist elebaşının yeğeni Ebuseleme Gülen'den bomba itiraf: Abiler himmetten yüzde 10 komisyon aldı ile ilgili etiketler FETÖ Fetullah Gülen
GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan pastanede vatandaşlarla sohbet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da bir pastaneye ziyaret gerçekleştirip, vatandaşlarla sohbet etti.