Teröristbaşı Murat Karayılan için yolun sonu

SuperHaber yazarlarlarından Ceyhun Bozkurt sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada teröristbaşı Murat Karayılan için yolun sonunun geldiğini yazdı. Türk ordusunun Pençe Kilit Harekat bölgesindeki operasyonlarının Gara bölgesinde yoğunlaştığı söyleyen Bozkurt "Terörist elebaşlarından biri Gara bölgesinde bir inde saklanıyormuş, başını dışarıya çıkaramıyormuş diyorlar. Adı da Murat Karayılan'mış." dedi. İşte detaylar...

SuperHaber yazarlarlarından Ceyhun Bozkurt sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada teröristbaşı Murat Karayılan için yolun sonunun geldiğini yazdı.

Mehmetciğin Pençe Kilit Harekat bölgesindeki operasyonlarını Gara bölgesinde yoğunlaştırdığını ifade eden Bozkurt, teröristbaşı Murat Karayılan'ın Gara bölgesinde saklandığını söyledi.

Ceyhun Bozkurt şu ifadeleri kullandı: 

"Türk ordusunun Pençe Kilit Harekat bölgesindeki operasyonları Gara bölgesinde yoğunlaşmış durumda. TSK kilidi kapatıyor. Bir de ilginç söylenti var. Terörist elebaşlarından biri Gara bölgesinde bir inde saklanıyormuş, başını dışarıya çıkaramıyormuş diyorlar. Adı da Murat Karayılan'mış."

Teröristbaşı Murat Karayılan için yolun sonu ile ilgili etiketler PKK Murat Karayılan
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.