Teröristbaşının cenazesindeki o elebaşı Adil Öksüz mü?

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in Pensinvanya’da yapılan cenaze törenine katılanlar arasında bir kişi dikkati çekti. Yaşlandığı, çöktüğü ve zayıfladığı görülen bu kişinin, FETÖ’nün sözde TSK imamı Adil Öksüz’ün olduğu iddia edildi. Öksüz, 15 Temmuz kanlı 2016 kanlı darbe girişinde, Kahramankazan’da yakalanmıştı.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Türkiye’de, Amerika’nın organizasyonu ve sinsice çalışmaları ile devlete sızan FETÖ elebaşı Pensinvanya’da çukura gömüldü.

Teröristbaşının cenazesindeki o elebaşı Adil Öksüz mü?

FETÖ ELEBAŞININ CENAZESİNDE ARANANLAR BİRARAYA GELDİ

Pensilvanya’da bir statta FETÖ elebaşına yapılan cenaze törenine, örgütün aranan önde gelen isimlerinden, Kemal Gülen, Ekrem Dumanlı, Şerif Ali Tekalan, Abdullah Aymaz ve Enes Kanter gibi isimlerin katıldığı görülmüştü. Öte yandan, örgüt elebaşının cenaze namazını Suat Yıldırım'ın kıldırdığı alanda, tabutun arkasında duran bir kişi kameralara yansıdı.

Teröristbaşının cenazesindeki o elebaşı Adil Öksüz mü? - Resim : 2

TERÖRISTBAŞININ CENAZESİNDEKİ KİŞİNİN ADİL ÖKSÜZ İDDİASI VAR

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in Pensinvanya’da yapılan cenaze törenine katılanlar arasında bir kişi dikkati çekti. Yaşlandığı, çöktüğü ve zayıfladığı görülen bu kişinin, FETÖ’nün sözde TSK imamı Adil Öksüz’ün olduğu iddia edildi. Öksüz,15 Temmuz kanlı 2016 kanlı darbe girişinde, Kahramankazan’da yakalanmıştı.

Teröristbaşının cenazesindeki o elebaşı Adil Öksüz mü? - Resim : 3

Teröristbaşının cenazesindeki o elebaşı Adil Öksüz mü? ile ilgili etiketler FETÖ Fethullah Gülen Adil Öksüz ABD Pensilvanya ölüm cenaze
GÜNÜN VİDEOSU

Teröristbaşı Fethullah Gülen'e stadyumda ayin: Tekbir yerine İncil'den pasajlar!

1999 yılından itibaren Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) yaşayan geçtiğimiz günlerde ölen Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen için Pensilvanya'da bir stadyumda cenaze töreni düzenlendi. Terörist Gülen'in cenaze namazını örgütün önde gelen isimlerinden Suat Yıldırım kıldırdı. Elebaşı için düzenlenen cenaze töreninde tekbir getirilmesi yasaklanırken tabut başında bir kardinal İncil'den pasajlar okundu.