Teröristler TUSAŞ'a taksi ile geldi! Şoförden acı haber!

Teröristler TUSAŞ'a gasp ettikleri ticari taksiyle geldi Ticari taksi şoförünün akıbeti bilinmiyor.

Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi tesislerine düzenlenen terör saldırısında 2 teröristin kullandıkları ticari taksiyi gasp ettikleri belirlenirken taksi şoförünün şehit olduğu belirtildi. Ciner Medya Ankara Temsilcisi Fevzi Çakır da, bir taksicinin de şehitler arasında olduğunu aktardı. Çakır, taksi şoförünün teröristlerin olay yerine geldiği aracın şoförü olduğunu ve kendisini gasptan sonra şehit edip aracın arka koltuğuna koyduklarını söyledi. 

Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi tesislerine düzenlenen terör saldırısında 2 teröristin gasp ettikleri 06 JMT 07 plakalı ticari taksiyle geldikleri belirlenirken taksi şoförü M.A.'nın ise şehit edildiği aktarıldı.

Teröristler TUSAŞ'a taksi ile geldi! Şoförden acı haber! ile ilgili etiketler TUSAŞ
GÜNÜN VİDEOSU

TERÖR SALDIRISININ GÖRÜNTÜLERİ TUSAŞ saldırganları taksiyle geldi: 1'i kadın 3 terörist

Son Dakika Haberi... Kahramankazan'daki TUSAŞ yerleşkesine gerçekleştirilen terör saldırısının detayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Üç terörist ticari taksiyle geldi. Burada el bombası attı. Teröristlerden ikisi olay yerinde etkisiz hale getirildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Bu hain terör saldırısı, Türkiye’nin savunma sanayinde elde ettiği başarıları hedef almıştır" dedi.