Teşkilat 9. bölüm izle

Teşkilat 9. bölüm full izlemek için yayında. Pazar akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinin tamamı kesintisiz olarak Youtube platformunda. Peki, Teşkilat 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Teşkilat 9. bölüm ile TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal Yurtcu’nun oynadığı Teşkilat dizisinin 9. son bölümünde; Kasım Firavi takasının ardından havada arızalanan uçak irtifa kaybetmeye başlayınca büyük bir panik yaşanır.

Bu durum krizin büyümesine neden olur çünkü Kasım’ın Yunanistan’a giriş yasağı vardır. Diğer yanda ekibin diğer üyeleri Ceren’i takip ederken fotoğrafları çekilir. Serdar ve Zehra, Kasım’la birlikte girdikleri pasaport kontrolünde gergin anlar yaşar.

Teşkilat 9. bölüm izle

Uçak tamir edilene kadar havalimanındaki otelde kalmaya karar verirler. Yeğeni Kasım’ı taşıyan uçağının düşmediğini öğrenen Fadi hayal kırıklığına uğrar. Kasım’ın Türkiye’ye götürülmesini engellemek için Yunanistan’daki dostu Stefanos’tan yardım ister.

Ekip fotoğraflarını çeken kişiyi yakalayıp karargâhta sorguya alır. Kurulan oyunla Ceren’in deşifre olmadığına ikna edilir. Bu sırada Şef, Ceren’e yeni görevini ileterek Serdar’ın başında olduğu ekibin deşifre edilmesini ister.

Teşkilat 9. bölüm izle - Resim : 2

Uçaktaki arızanın sabotaj kaynaklı olduğunun kesinleşmesi üzerine Fadi’nin peşlerinde olduğunu anlayan Serdar ve Zehra, ülkeyi bir an önce terk etmeleri gerektiğine karar verirler. Stefanos’un adamlarıyla birlikte otele gelmesiyle Yunanistan’dan çıkmak için zorlu bir kaçış planı uygulamaya konur.

TEŞKİLAT 9. BÖLÜM İZLE

Teşkilat 9. bölüm izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.