TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan "Montella'nın gönderilmesi" iddiasına yanıt!

Türkiye Futbol Federayonu'nun (TFF) yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Ay-Yıldızlılar'ın başına Montella'nın yerine Şenol Güneş'in getirileceği iddialarına yanıt verdi.

Türkiye Futbol Federayonu'nun (TFF) yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Ay-Yıldızlılar'ın başına Montella'nın yerine Şenol Güneş'in getirileceği iddialarına yanıt verdi.

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan "Montella'nın gönderilmesi" iddiasına yanıt!

Gazeteci Candaş Tolga Işık'a konuşan başkan Hacıosmanoğlu, "Montella'nın gönderilip yerine Şenol Güneş'in getirileceği iddiası doğru mu" sorusunu şu sözlerle yanıtladı:

"Yönetim olarak Milli Takımla ilgili ne böyle bir planlama ne de düşüncemiz var. Acil çözüm bekleyen onlarca sorun var, bu tip asılsız haberlere itibar edilmemesini rica ediyorum."

Montella yönetimindeki Millier, geride kalan Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) çeyrek finale kadar yükselmiş, çeyrek finalde Hollanda'ya 2-1 yenilerek elenmişti.

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan "Montella'nın gönderilmesi" iddiasına yanıt! ile ilgili etiketler İbrahim Hacıosmanoğlu TFF Türkiye Futbol Federasyonu A Milli Futbol Takımı Türkiye Vincenzo Montella Şenol Güneş
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.