TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Diyarbakır çıkarması ne anlama geliyor?

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Amedspor-İstanbulspor maçını izlemek için gittiği Diyarbakır’daki temasları gündem oldu

TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, haftasonu Başkanvekili Mecnun Otyakmaz ile birlikte gitttiği Diyarbakır’da Vali Murat Zorluoğlu, DEM Partili Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun ile şehri gezip yemek yedi. DEM’li eş başkanlara da Milli Takım forması hediye etti.

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Diyarbakır çıkarması ne anlama geliyor?

TFF başkanlık seçimleri sürecinde, “Seçilirsem Amedspor’un ilk maçını izlemeye gideceğim. Kardeşliği oradan başlatmak istiyorum” diyen Hacıosmanoğlu sözünü tutmuş oldu.

Bilindiği gibi Diyarbakırspor’a alternatif olarak kurulan Amed Sportif Faaliyetler son yıllarda terör örgütü PKK ile adı anılan bir yapı haline getirilmeye çalışılmış, eski futbolcusu Deniz Naki’nin bir takım provokatif söz ve eylemleri nedeniyle diğer rakipleriyle oynanan maçlarda sürekli gerilimin tarafı haline gelmişti.

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Başkanvekili Mecnun Otyakmaz’ın bu ziyareti bu açıdan bütün dikkatleri üzerinde topladı.

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Diyarbakır çıkarması ne anlama geliyor? - Resim : 2

Başkan ve beraberindeki TFF yöneticileri, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bulunan Ulucami, Dört Ayaklı Minare ve Surp Giragos Ermeni Kilisesi gibi kentin önemli tarihi ve turistik noktalarını gezdi. Hacıosmanoğlu ve beraberindekiler daha sonra iş insanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle yemek yedi.

Ziyaretinde DEM Partili Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ile Doğan Hatun ile de görüşen Hacıosmanoğlu eş başkanlara milli takım forması hediye etti.

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Diyarbakır çıkarması ne anlama geliyor? - Resim : 3

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Diyarbakır çıkarması ne anlama geliyor? ile ilgili etiketler Diyarbakır Amedspor İbrahim Hacıosmanoğlu Mecnun Otyakmaz TFF Türkiye Futbol Federasyonu
GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan pastanede vatandaşlarla sohbet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da bir pastaneye ziyaret gerçekleştirip, vatandaşlarla sohbet etti.