TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Klaus Mitterdorfer'la bir araya geldi!

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turu maçında, Avusturya Milli Futbol Takımı ile A Milli Futbol Takımı'mız kozlarını paylaşıyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, mücadele öncesi Avusturya Futbol Federasyonu Başkanı Klaus Mitterdorfer ile bir araya geldi.

Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) son 16 turu maçında, Avusturya Milli Futbol Takımı ile A Milli Futbol Takımı'mız kozlarını paylaşıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, mücadele öncesi Avusturya Futbol Federasyonu Başkanı Klaus Mitterdorfer ile bir araya geldi.

Müsabakanın oynanacağı Leipzig Stadyumu'nda gerçekleşen görüşmede başkanlar, iki ülke için de büyük önem taşıyan karşılaşma için birbirlerine başarılar diledi.

Dostluk mesajlarının verildiği görüşme, karşılıklı hediye takdimlerinin ardından sona erdi.

 

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Klaus Mitterdorfer'la bir araya geldi! ile ilgili etiketler Avusturya Türkiye Euro 2024 Avrupa Şampiyonası A Milli Futbol Takımı Mehmet Büyükekşi TFF Türkiye Futbol Federasyonu
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.