TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den çok sert sözler: Bu olaya karışan herkes bedelini ödeyecek!

Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor 1-1 berabere kaldı. Maçta sonra MKE Ankaragücü başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'i yumrukladı. TFF başkanı Mehmet Büyükekşi, canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 15. haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor 1-1 berabere kaldı. Maçta sonra Ankaragücü başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'i yumrukladı. TFF başkanı Mehmet Büyükekşi, canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu.

İŞTE MEHMET BÜYÜKEKŞİ'NİN SÖZLERİ:

''Haberi alır almaz yönetim kurulumuzu acil toplantıya davet ettim. Her fırsatta hakemleri hedef gösteren herkes bu gece olanları enine boyuna düşünsün. Gazetelerde, televizyonlarda, sosyal medyada, kulüp başkanları ve taraftar iyice düşünsün. Bu gece Türk futboluna yumruk atıldı. Derhal bu olaya karışan herkes bedelini ödeyecek. Bu olayı kesinlikle kabul etmiyorum. Çok üzüntülüyüm. Tüm hakem camiamıza geçmiş olsun.''

 

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den çok sert sözler: Bu olaya karışan herkes bedelini ödeyecek! ile ilgili etiketler Ankaragücü Çaykur Rizespor Süper Lig Trendyol Süper Lig TFF Mehmet Büyükekşi Halil Umut Meler
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.