TFF'de görülmemiş yolsuzluk skandalı: 5 milyon lira dedi 278 milyon lira çıktı!

Mevcut Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, eski federasyon yönetimini evrakta sahtecilik yapmakla suçlamıştı. Eski TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, gündemi sarsan o skandal iddialara cevap verdi.

Mevcut Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, eski federasyon yönetimini evrakta sahtecilik yapmakla suçlamıştı.

Eski TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, gündemi sarsan o skandal iddialara cevap verdi.

''ARKADAŞLARIMIZ İNCELEYİNCE 278 MİLYON 342 BİN 398 LİRA AÇIK ÇIKTI''

İbrahim Hacıosmanoğlu Ekol TV’de katıldığı programda, "Genel kurula 5 milyon lira artıda mali tablo sundular. Arkadaşlarımız inceleyince 278 milyon 342 bin 398 lira açık çıktı. Mali tablolarda oynayarak yaptıkları hareket var. Konuyu mali direktöre sordum, ‘İbra sorunu yaşamayalım diye böyle yaptık’ dedi. Hemen görevine son verdik. Şimdi suç duyurusunda bulunacağız. Ayrıca top sponsorumuz Puma’nın ödemesi gereken 200 bin Euro ekstra parayı önce bir kulübe, sonra duvar reklamcısına göndermesini istiyorlar ancak şirket bunu kabul etmiyor" demişti.

"YANLIŞ BİLGİLENDİRME VAR''

Bu iddiaları eski TFF başkanı Mehmet Büyükekşi’ye soruldu. Büyükekşi, "Yanlış bilgilendirme var. Önümüzdeki günlerde yazılı bir açıklama ile cevap vereceğiz" ifadelerini kullandı.

TEK BAŞINA KARAR VERMEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Mehmet Büyükekşi görevi teslim ettikten sonra İbrahim Hacıosmanoğlu ile hiç görüşmediğini sözlerine ekledi. Mehmet Büyükekşi EURO 2024'te yapılan seyahat harcamaları konusunda ise yönetim kurulu kararıyla alındığını ve buna tek başına karar vermediğini söyledi.

 
TFF'de görülmemiş yolsuzluk skandalı: 5 milyon lira dedi 278 milyon lira çıktı! ile ilgili etiketler TFF Türkiye Futbol Federasyonu Türkiye A Milli Futbol Takımı Almanya Euro 2024 Avrupa Şampiyonası Mehmet Büyükekşi İbrahim Hacıosmanoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İzmir'de pes dedirten magandalık! Kendisini durdurmaya çalışan polisi kaputta sürükledi...

İzmir Ödemiş'te 'dur' ihtarına uymayan bir sürücü, kendisine engel olmak isteyen polis memurunu aracının kaputunda sürükledi. Polis memurunu 300 metre sürükleyen sürücü ancak önü kesilerek durdurulabildi.