TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan ilk açıklama!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda başkanlık görevini alan İbrahim Hacıosmanoğlu ilk açıklamasını yaptı. Hacıosmanoğlu açıklamasında, "Adil ve adaletli bir şekilde futbolu yöneteceğiz." dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda başkanlık görevini alan İbrahim Hacıosmanoğlu ilk açıklamasını yaptı.

Hacıosmanoğlu açıklamasında, "Adil ve adaletli bir şekilde futbolu yöneteceğiz." dedi.

Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları şöyle: 

"İlk önce kardeşliği yayacağız. Oldu bittiye getirmeyeceğiz. Biz federasyonuz kurallara uyacaksanız demeyeceğiz. Futbolun sorunlarını futbolun aileleri ile birlikte çözeceğiz.

Yükümüz ağır, sorumluluğu çok ama ilkelerimiz belli. Adil ve adaletli bir şekilde futbolu yöneteceğiz. Tüm futbol ailesi ile birlikte uzlaşı içeresinde sorunları çözezeğiz. Biz Mecnun başkanla yola çıkarken formalarımızı çıkardık. Futbol son dönemde kaosa uğradı.

Elimde iki tane ufak kağıt vardı halimde, kalbimden konuştum. İnsanlar beni o yüzden seviyor."

 

TFF'nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan ilk açıklama! ile ilgili etiketler İbrahim Hacıosmanoğlu TFF Türkiye Futbol Federasyonu seçim Mehmet Büyükekşi
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.