The Cranberries'in solisti Dolores O'Riordan aramızdan ayrılalı 5 yıl oldu

'Zombie' isimli şarkısıyla tüm dünyanın tanıdığı İrlandalı müzik grubu The Cranberries'in solisti Dolores O'Riordan 15 Ocak 2018'de Londra'da alkol zehirlenmesine bağlı boğulma sonucu hayatını kaybetmişti. Dolores O'Riordan'ın vefatının üzerinden tam 5 yıl geçti. Sevenleri, ünlü sanatçıyı ölüm yıl dönümünde sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla andı.

1989'da İrlanda'da kurulan dünyaca ünlü rock müzik grubu The Cranberries'in solisti ve söz yazarı Dolores O'Riordan, 15 Ocak 2018 tarihinde 46 yaşındayken vefat etmişti. Genç yaşta aramızdan ayrılan şarkıcının ani ölümü ise sevenlerini yasa boğmuştu.

The Cranberries'in solisti Dolores O'Riordan aramızdan ayrılalı 5 yıl oldu

O'Riordan'ın ölümü, o dönem ünlü sanatçının albümlerinin satışını yüzde 900 binin üzerinde artırmıştı. Amazon verileri dikkate alınarak yapılan incelemede The Cranberries’in son albümü “Something Else”in satışlarında yüzde 913,350 değerinde bir artış gözlemlendiği açıklanmıştı.

Ünlü müzisyenin yer aldığı dört albüm ise, çok satan albümler listesine girmişti. Buna göre, “Are You Listening” %147,552, “Everybody Else is Doing It” %107,520, "To the Faithful Departed" 93,781, ve "Wake Up and Smell the Coffee" isimli albümlerin satışları %77,096 oranında yükselmişti.

The Cranberries'in solisti Dolores O'Riordan aramızdan ayrılalı 5 yıl oldu - Resim : 2

 CANSIZ BEDENİ OTEL ODASINDA BULUNMUŞTU

6 Eylül 1971'de İrlanda'nın Limerick kentinde doğan, tam adı Dolores Mary Eileen O'Riordan olan İrlandalı şarkıcı ve söz yazarı Dolores O'Riordan, 'Zombie' şarkısıyla dünyaca üne kavuşmuştu. Dolores O'Riordan 15 Ocak 2018'de Londra'da kaldığı bir otel odasında 46 yaşında ölü olarak bulundu. Ölüm sebebi yasal limitin 4 katı alkol alması sonucu kaza ile küvette boğulma olarak kayıtlara geçti. Cenazesi memleketi, Fiearstown Kasabası, Limerick, İrlanda'da Caherally Mezarlığı'nda 2011'de ölen babasının mezarının yanına defnedildi.

O'Riorda 2015 yılında kendisine bipolar bozukluk tanısı konulduğunu ve kariyeri boyunca depresyonla mücadele ettiğini söylemişti. Üç çocuk annesi O'Riordan ayrıca 2013 yılında intihar girişiminde bulunmuştu.

SEVENLERİ ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNDE DOLORES'İ UNUTMADI


Zombie, Linger, Ode to My Family, Dreams, Animal Instinct ve When You're Gone gibi şarkılara hayat veren Dolores O'Riordan'ın vefatının üzerinden bugün tam 5 yıl geçti. Ölüm yıl dönümünde ünlü sanatçının kendi hesabından ve The Cranberries grubunun sosyal medya hesabından duygusal paylaşımlarda bulunuldu. Sevenleri bugün Dolores O'Riordan'ı şarkılarıyla sosyal medyadan andı.

Grubun resmi Instagram sayfasından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

''Dolores beş yıl önce dünyamızı terk etti. Bazen bir an önceymiş gibi, bazen yıllar geçmiş gibi. Ruhu, sesi ve enerjisi bizimle devam edecek, her yılın her günü bize ilham verecek ve cesaretlendirecek.

Seni özlüyoruz D.
Ferg, Mike ve Noel. x''

 The Cranberries'in solisti Dolores O'Riordan aramızdan ayrılalı 5 yıl oldu - Resim : 3

The Cranberries'in solisti Dolores O'Riordan aramızdan ayrılalı 5 yıl oldu ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Pendikli Forrest Gump evinde ölü bulundu!

E-5'te Tuzla ile Maltepe arasında yıllardır her gün kilometrelerce yürüyen bu nedenle de 'Pendikli Forrest Gump' olarak tanınan Selami Salman yaşadığı evde ölü olarak bulundu.