The Witcher dizisi ne zaman yayınlanacak?

The Witcher dizisi ne zaman yayınlanacak? CD Projekt'in geliştirdiği efsane video oyunu serisi The Witcher'ın, Netflix tarafından dizisi çekiliyor. 1. sezonu çekilen ve biten dizinin yayın tarihi açıklandı ve diziden ilk görseller yayınlandı. İnternette ise The Witcher dizisi ne zaman yayınlanacak, Geralt'ı kim oynuyor, Yennefer'i kim oynuyor gibi sorulara yanıt aranıyor. Konu hakkındaki ayrıntılar haberimizde. Peki Netflix The Witcher dizisi ne zaman yayınlanacak? İşte yanıtı...

The Witcher dizisi ne zaman yayınlanacak? Heyecanla beklenen Netflix'in yeni dizisi The Witcher'ın yayın tarihi açıklandı. Diziden ilk görsellerin de yayınlanmasıyla birlikte internette araştırmalar başladı. Peki The Wither dizisi ne zaman yayınlanacak? Geralt'ı kim oynuyor? Yennefer'i kim oynuyor? İşte Netflix'in yeni dizisi The Witcher dizisinin oyuncu kadrosu...

The Witcher dizisi ne zaman yayınlanacak?

THE WİTCHER DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Pek çok kişinin severek oynadığı popüler oyun serisi The Witcher, Netflix ile birlikte yayın hayatına başlayacak. The Witcher dizisi heyecan veren ilk fotoğrafları ile karşınızda.

Netflix Türkiye tarafından paylaşılan görüntüler, pek çok kişiyi heyecanlandırmayı başardı. ‘Canavarlar saklanacak yer bakmaya başlasa iyi olur.’ açıklamasıyla birlikte paylaşılan The Witcher gönderisi, oldukça dikkat çekmeyi de başardı.

Özellikle The Witcher oyununun hayranları tarafından merakla beklenen dizi, Netflix üzerinden izlenebilir olacak. Oyundaki etkileyici atmosferin, dizi içerisinde de izleyiciye yoğun bir şekilde hissettirileceği düşünülüyor.

The Witcher dizisi ne zaman yayınlanacak? - Resim : 2

THE WİTCHER DİZİSİNİN ÇIKIŞ TARİHİ VE KONUSU

Netflix; Henry Cavill, Anya Chalotra gibi ünlü oyuncular ile anlaşarak The Witcher dizisi için kolları sıvadı. Dizi ile ilgili mini bilgiler veren şirket, dizinin tanıtım tarihini vermekten ise kaçındı. Ancak Recapped adlı sitenin yayınladığı rapora göre çıkış tarihi net olarak sızdırıldı.

Buna göre The Witcher 20 Aralık 2019 tarihinde izleyicilerle buluşacak. Netflix’in aktardığına göre dizide bir çok sürpriz karakter, oyunculara özel göndermeler bulunacak.

The Witcher dizisi ne zaman yayınlanacak? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

İzmir’in düşman işgalinden kurtulduğu 9 Eylül'de CHP'den tepki çeken etkinlik!

İzmir'in düşman işgalinden kurtulduğu, yüzlerce şehit verdiğimiz 9 Eylül'ün yıl dönümünde İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin etkinliğinde tepki çeken anlar yaşandı. Böylesi anlamlı bir günde öğrencileri rock and roll müziğinin babası olarak kabul edilen ünlü isim Bill Haley'nin Rock Around The Clock parçasıyla dans ettiler.