THY uçağında olay çıkaran 'fabrikatör' Berat Güdül için istenen ceza belli oldu!

THY uçağında olay çıkaran, kabin görevlileri ve kendisini almaya gelen polislerle tartışıp "10 tane fabrikam var, seni işten attırırım" diyerek tehdit eden Berat Güdül hakkında 9 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Türk Hava Yolları’nın 14 Eylül’deki İstanbul-Londra uçağına binen Berat Güdül kendisinin 10 bin TL, yanındaki yolcunun 4 bin TL'ye bilet aldığını ve koltuk numarasının değiştirildiğini gerekçe göstererek olay çıkarmış, kabin ekibine hakaret edip uçak duvarını yumruklamıştı.

Berat Güdül'ün gözaltına alındığı anlar...

"BENİM 10 TANE FABRİKAM VAR"

Uçağa çağrılan polislere de "Benim 10 tane fabrikam var" diyen Güdül gözaltına alınmış ve ifadesinde "8 numara koltuğumu 17 ile değiştirmişler. 17 numaraya oturdum, daha evvel bana sonda takılmıştı, bu sağlık sorunumdan dolayı olaylar gelişti" demişti.

Şüpheli Güdül, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

THY uçağında olay çıkaran 'fabrikatör' Berat Güdül için istenen ceza belli oldu!

9 YILA KADAR HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Berat Güdül hakkında "görevi yaptırmamak için direnmek" ve "kamu malına zarar vermek" suçlarından 9 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Davada, Güdül’ü uçaktan çıkarmak için gelen polisler ve kabin memurları müşteki sıfatıyla yer aldılar. Güdül'ün tutukluluğu sürüyor.

THY uçağında olay çıkaran 'fabrikatör' Berat Güdül için istenen ceza belli oldu! ile ilgili etiketler THY Türk Hava Yolları uçak Londra hapis

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

TUSAŞ Genel Müdürü Mehmet Demiroğlu: KAAN'ı F-16'larla kıyaslamak, arabayla uçağı kıyaslamak gibi!

Milli Muharip Uçak 'KAAN'ın ilk teslimatının 2028 yılında gerçekleşeceğini söyleyen TUSAŞ Genel Müdürü Mehmet Demiroğlu, "KAAN'ın F-16'larla kıyaslanması mümkün değil. Bu bir arabayla bir uçağı kıyaslamak gibi bir şey. KAAN'ın özelliklerinin bazılar şu anda F-22'de bile yok." dedi.