Tom Cruise, Olimpiyat bayrağını Los Angeles’a nefes kesen bir gösteriyle teslim etti

Tom Cruise, Paris Olimpiyatları kapanışında Stade de France'dan atladı, Eyfel Kulesi'ni geçti ve 2028 Olimpiyatları için Los Angeles'a bayrağı teslim etti.

Tom Cruise, Paris Olimpiyatları‘nın kapanış gösterisinde izleyenleri büyüledi. Ünlü aktör, Stade de France‘ın tepesinden atlayarak törene giriş yaptı. Simone Biles‘i selamladıktan sonra, ABD bayrağını alarak bir motosikletin arkasına taktı ve stadyumdan hızla uzaklaştı.

Eyfel Kulesi’nin Yanından Geçti

Cruise, motosikletiyle Paris’in ünlü sokaklarında hızla ilerleyerek Eyfel Kulesi ve diğer ikonik simgelerin yanından geçti. Bu gösteri, Paris sokaklarını adeta bir aksiyon sahnesine dönüştürdü.

Bayrağı Los Angeles’a Teslim Etti

Gösterinin son bölümünde Cruise, 2028 Olimpiyatları‘na ev sahipliği yapacak olan Los Angeles için havalandı. Bir uçaktan atlayarak bayrağı teslim ederek gösterisini tamamladı. Bu etkileyici performans, Olimpiyat kapanış töreninin unutulmaz anlarından biri olarak tarihe geçti.

 

 

Tom Cruise, Olimpiyat bayrağını Los Angeles’a nefes kesen bir gösteriyle teslim etti ile ilgili etiketler Tom Cruise

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İşgalci İsrail şimdi de ilkokula saldırdı! Öğrenci ve öğretmenleri öldüresiye dövdüler...

Batı Şeria'daki bir ilkokulu ellerinde sopalarla basan işgalci İsrailliler, öğrenci ve öğretmenleri darbetti. Saldırıda 7 kişi yaralandı.