Toni Kroos'tan FIFA'ya tepki: "Futbolcular hakkında daha fazla, para hakkında biraz daha az düşünsünler"

Bu yıl futbolu bırakan Alman yıldız Toni Kroos, FIFA'nın yeni turnuvası Kulüpler Dünya Kupası hakkında eleştiride bulundu. Futbolcuların para yüzünden sağlığından olması endişesini taşıyan Toni Kroos, FIFA'ya tepki gösterdi.

Alman eski yıldız Toni Kroos, FIFA'nın yeni Kulüpler Dünya Kupası formatına tepkide bulundu.

Kroos, "Turnuvayı iyi bir şekilde takip etmeyeceğim. Futbol otoriteleri bir noktada uyanmalı ve futbolcular hakkında daha fazla, para hakkında biraz daha az düşünmeye başlamalı."sözlerini kullandı.

Alman eski yıldız ayrıca, "Böyle bir turnuva tek kelimeyle sorumsuzlul. Kötü bir kupa olacak. Bir noktada oyuncular kopma yaşayacaklar." sözlerini sarf etti.

TURNUVA NE ZAMAN?

FIFA Kulüpler Dünya Kupası gelecek yaz 15 Haziran - 13 Temmuz tarihleri arasında ABD'nin ev sahipliğinde düzenlenecek. Kulüpler Dünya Kupası'na 6 konfederasyondan 32 takım katılacak.

Toni Kroos'tan FIFA'ya tepki: "Futbolcular hakkında daha fazla, para hakkında biraz daha az düşünsünler" ile ilgili etiketler Toni Kroos FIFA FIFA Kulüpler Dünya Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

Milli sporumuz Heimlich manevrası! Malatya'da öğretmen öğrencisinin hayatını kurtardı

Son yıllarda sıkça rastlanan Heimlich manevrasıyla hayat kurtarma olaylarına bir yenisi Malatya'da eklendi. Öğretmen Yusuf Doğan, boğazına şeker kaçan öğrencisini Heimlich manevrası ile kurtardı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.