Tottenham maçı sonrası kadro dışı kalmıştı: Cristiano Ronaldo altyapıda antrenmana çıkıyor

Manchester United'ın yıldızı Cristiano Ronaldo, Tottenham maçında yaptığı hareket sonrası kadro dışı kalmıştı. Antrenman için altyapı tesislerine giden Portekizli yıldız için tarihi ceza gündeme geldi. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek 37 yaşındaki oyuncu ara transfer döneminde takımdan ayrılabilir.

Manchester United'a yıllar sonra dönen Cristiano Ronaldo büyük bir krizin odağı oldu. Sezon başında yeni teknik direktör Erik ten Hag ile sorun yaşayan ve takımdan ayrılması beklenen Portekizli yıldız sezon başı çalışmalarına katılmamıştı. Tecrübeli oyuncu beklediği teklifi alamayınca takımda kalacağını açıklamıştı.

Ronaldo ile Hollandalı teknik adam arasındaki kriz Premier Lig'de geçtiğimiz günlerde oynanan Tottenham maçında bir kez daha patlak verdi. Portekizli yıldız maçın bitimine 5 dakika kala stattan ayrılarak herkesi şoke etti. Manchester United yönetimi yaptığı açıklamada Ronaldo'nun Chelsea maçı kadrosunda yer almayacağını duyurdu.

Tottenham maçı sonrası kadro dışı kalmıştı: Cristiano Ronaldo altyapıda antrenmana çıkıyor

TARİHİ CEZA GÜNDEMDE

Maçta yedek kulübesinde olmayı reddeden ve yaptığı hareket sonrası kadro dışı kalan Ronaldo, sabah saatlerinde 21 yaş altı takımın antrenman yaptığı tesislere geldi.

Tottenham maçı sonrası kadro dışı kalmıştı: Cristiano Ronaldo altyapıda antrenmana çıkıyor - Resim : 2

Öte yandan İngiliz basını, 37 yaşındaki yıldız oyuncu için tek yaptırımın kadro dışı olmadığını yazdı. The Sun gazetesinde yer alan habere göre Manchester United yönetimi Ronaldo'ya iki haftalık maaşına karşılık gelen 720 bin sterlin para cezası vermeyi planlıyor.

İngiliz ekibinin, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Portekizli oyuncu için ocak ayında gelecek teklifleri değerlendirmesi bekleniyor.


SuperHaber Özel / Serkan Talan

Tottenham maçı sonrası kadro dışı kalmıştı: Cristiano Ronaldo altyapıda antrenmana çıkıyor ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo Manchester United Ceza
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.