TPAO Arama Daire Başkanı Mehmet Salih Bülent Sadioğlu otel odasında ölü bulundu!

Türkiye Petrolleri Arama Daire Başkanı Mehmet Salih Bülent Sadioğlu, dün görev için gittiği Hakkari Yüksekova'da konakladığı otel odasında ölü bulundu.

Görev için dün gittiği Yüksekova'da İpekyolu Caddesi'ndeki otelde konaklayan Türkiye Petrolleri Arama Daire Başkanı Mehmet Salih Bülent Sadioğlu'nun, kahvaltıya inmediğini fark eden arkadaşları, haber alamayınca otel çalışanlarından yardım istedi.

Görevlilerin yardımıyla kapıyı açarak içeri giren arkadaşları, 53 yaşındaki Sadioğlu'nu yerde hareketsiz halde buldu.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Sadioğlu'nun yaşamını yitirdiği belirledi.

Sadioğlu'nun cenazesi, incelemenin ardından savcılık talimatıyla otopsi yapılmak üzere Hakkari Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

ANKARA'DAKİ GÖREVİ ÖNCESİ DOĞU ANADOLU PROJESİ'NE YOĞUNLAMIŞTI

Sadioğlu'nun TPOA'da daha önce Keşif Departmanı Müdürü, Teknik Danışman, Keşif Departmanı Müdür Yardımcısı, Müdür, Kıdemli Petrofizikçi, Petrol Fizikçisi, Proje Jeoloğu ve Operasyon Jeoloğu olarak görev yaptığı ve bugünkü görevine gelene kadar 2001 yılından bu yana büyük emek vererek çalıştığı görülüyor.

Ankara Üniversitesi'nden mezun Bülent Sadioğlu; Ankara'daki görevine gelmeden önce, Doğu Anadolu Projesi'ne yoğunlaştığı, Batman Diyarbakır Projesi'nde aktif rol oynadığı ve Adıyaman Bölge Jeoloji Müdürlüğü'nde kuyu operasyonlarında yer aldığı biliniyor.

ALPARSLAN BAYRAKTAR TAZİYE YAYINLADI

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, sosyal medya hesabından Sadioğlu'nun vefatıyla ilgili taziye mesajı yayınlayarak söyle dedi:

"Türkiye Petrolleri Arama Daire Başkanımız Mehmet Salih Bülent Sadioğlu'nun geçirdiği kalp krizi sonucu vefatından dolayı derin bir üzüntü duydum. Çalışma arkadaşımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun."

TPAO Arama Daire Başkanı Mehmet Salih Bülent Sadioğlu otel odasında ölü bulundu!

TPAO Arama Daire Başkanı Mehmet Salih Bülent Sadioğlu otel odasında ölü bulundu! ile ilgili etiketler Petrol Hakkari
GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.