Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica Fenerbahçe maçı öncesi konuştu: Bu tür ambiyanslarda oynamak güzeldir...

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Trabzonspor deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk olacak. Bordo-Mavililer'de teknik direktör Nenad Bjelica karşılaşma öncesi konuştu.

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Trabzonspor deplasmanda Fenerbahçe'ye konuk olacak. Bordo-Mavililer'de teknik direktör Nenad Bjelica karşılaşma öncesi konuştu.

''BU TÜR AMBİYANSLARDA OYNAMAK GÜZELDİR''

"Derbi olarak benim de Türkiye'deki ilk maçım olacak. Güzel bir maç olacak bence. Son oynadığımız maçtan sonra çok vaktimiz oldu. Bugün de isteklerimizi sahaya yansıtmaya çalışacağız. Bu tür ambiyanslarda oynamak güzeldir. Güzel bir maç olmasını diliyorum. Burada olmaktan çok mutluyum. Türk futbolu hakkında hep güzel şeyler düşündüm. Ben de burada uzun yıllar güzel işler çıkarmak istiyorum."

''OLMAYAN OYUNCULARDAN ŞİKAYET EDEN BİRİ DEĞİLİM''

"Buraya geldiğimden beri tam kadro maça çıkma şansım henüz olmadı. Çıktığımız 3 maç da 11'e 11 başladık. Olmayan oyunculardan şikayet eden biri değilim. Oyuncularım sahaya çıktıklarında ellerinden gelenin en iyisini vereceklerdir. Takım için en iyi gördüğüm oyuncuları ilk 11'de tercih etmeye çalıştım."

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica Fenerbahçe maçı öncesi konuştu: Bu tür ambiyanslarda oynamak güzeldir... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Trabzonspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig Nenad Bjelica
GÜNÜN VİDEOSU

2 ilimizden acı haber: 31 ilde sağanak ve sel hayatı felç etti!

Türkiye'nin birçok ilinde sel, sağanak, fırtına hayatı felç etti. AFAD'tan yapılan açıklamaya göre 31 ilde 405 sel ve su baskını, 62 heyelan, 204 mahsur kalma olayı yaşandı. Sel ve sağanak nedeniyle iki kişi hayatını kaybetti.