Trabzonspor Umut Bozok'tan umudu kesti yönetimden yeni forvet hamlesi geldi

Trabzonspor, Premier Lig ekiplerinden Brighton'da forma giyen 24 yaşındaki İsviçreli forvet Andi Zeqiri ile görüşmelere başladı.

Transfer çalışmaları doğrultusunda forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da gündeme yeni bir isim geldi: Andi Zeqiri.

Kadrosunu güçlendirmek isteyen Trabzonspor, Brighton'da forma giyen 24 yaşındaki İsviçreli forvet Andi Zeqiri'yi gündemine aldı.

SICAK BAKIYOR

Trabzonspor'un Zeqiri için Brighton'a teklifte bulunduğu öğrenilirken, oyuncunun bu teklife sıcak baktığı ve Trabzonspor'un salı gününe kadar Zeqiri'den yanıt istediği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Basel'de geçiren 24 yaşındaki forvet, çıktığı 50 resmi maçta 18 gol 2 asistlik katkı sağladı.

Trabzonspor Umut Bozok'tan umudu kesti yönetimden yeni forvet hamlesi geldi ile ilgili etiketler Trabzonspor Transfer Nenad Bjelica
GÜNÜN VİDEOSU

2 ilimizden acı haber: 31 ilde sağanak ve sel hayatı felç etti!

Türkiye'nin birçok ilinde sel, sağanak, fırtına hayatı felç etti. AFAD'tan yapılan açıklamaya göre 31 ilde 405 sel ve su baskını, 62 heyelan, 204 mahsur kalma olayı yaşandı. Sel ve sağanak nedeniyle iki kişi hayatını kaybetti.