Trabzonspor Wout Weghorst için 4 milyon euroyu gözden çıkarttı

Trabzonspor, Wout Weghorst için Burnley'nin 5 milyon euroluk inadını kırmaya çalışıyor. Bordo-Mavililerin transferi 4 milyon euro karşılığında bitirmenin hesaplarını yaptığı haber detayında yer aldı.

Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da hedef bölgelerden biri de forvet. Paul Onuachu ve Rey Manaj ile temas kuran Bordo-Mavililer bir kez daha Wout Weghorst'a yöneldi.

Onuachu'da Southampton, Manaj'da Sivasspor'un yüksek bonservis taleplerine takılan Trabzonspor, Weghorst için Burnley ile temaslara yeniden başladı.

Sabah'ın haberine göre Trabzonspor, Burnley'in 5 milyon euroluk inadını kırmaya çalışıyor.

Bordo-Mavililerin transferi 4 milyon euro karşılığında bitirmenin hesaplarını yaptığı haber detayında yer aldı.

Francesco Farioli'nin çalıştırdığı Ajax'ın da Weghorst ile ilgilenmesi sebebiyle süreç uzarken, Trabzonspor deneyimli futbolcunun imzasıyla transfer dönemini büyük ölçüde kapatmak istiyor.

Geride bıraktığımız sezonu Hoffenheim'da kiralık geçiren Weghorst, Bundesliga ve Almanya Kupası'nda çıktığı 30 maçta 7 gol, 4 asistlik skor katkısı verdi.

Trabzonspor Wout Weghorst için 4 milyon euroyu gözden çıkarttı ile ilgili etiketler Wout Weghorst Trabzonspor
GÜNÜN VİDEOSU

Polise 36 kurşun sıkmış! Kılıç: Bu üçüncü saldırı oldu, son sanda kurtuldum

Fatih Haseki Sultan Mahallesi’nde silahlı baskın yapılan TÜMYAD Başkanı Salih Kılıç, SuperHaber’e konuştu. Kılıç ,dün gece yapılan baskın ve saldırıdan son anda kurtulduğunu belirterek ”Bu derneğimize ve bana yapılan üçüncü saldırı .Gelen sahte kimlikli ve silahlı kişi, polise tam 36 kurşun sıkmış. Bölücü terör örgütü PKK ve FETÖ’den şüpheleniyorum. Yakalananlar sadece maşa" dedi.