Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme şoku! Maç kadrosundan çıkarıldı

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında St. Gallen ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme şoku yaşanıyor. Bordo - mavililerin yıldız futbolcusu Anthony Nwakaeme, yaşadığı sakatlık nedeniyle maç kadrosundan çıkarıldı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında İsviçre ekibi St. Gallen ile kozlarını paylaşacak olan Trabzonspor'dan sakatlık açıklaması geldi.

Bordo - mavililerin yıldız futbolcusu Anthony Nwakaeme'nin yaşadığı sakatlık nedeniyle maç kadrosundan çıkarıldığı ifade edildi.

Nijeryalı futbolcunun sol alt adalesinde yaralanma tespit edildiği açıklandı.

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir, şu ifadeleri kullandı:

"Futbol A Takımımızın antrenmanı sırasında ağrı hisseden oyuncumuz Anthony Nwakaeme’nin yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sol alt adalesinde (soleus kası) yaralanma tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanılmış ve St. Gallen maç kadrosundan çıkartılmıştır.”

Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme şoku! Maç kadrosundan çıkarıldı ile ilgili etiketler Anthony Nwakaeme Trabzonspor
GÜNÜN VİDEOSU

Adliye önünde aracını yakan şahıs: FETÖ, PKK, Ermeniler üzerime oynuyor

İstanbul'da Anadolu Adalet Sarayı önünde dün bir şahıs aracını ateşe verdi. Gözaltına alınarak mahkemeye sevkedilen Ufuk G. isimli şahıs ifadesinde "FETÖ, PKK, Ermeniler bir araya gelmiş benim üzerime oynuyorlar" dedi. Ufuk G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.