Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme şoku yaşanıyor! Fenerbahçe maçına yetişecek mi?

Hatayspor maçında sakatlanan ve milli arada döneceği belirtilen Anthony Nwakaeme'nin dönüşü uzadı. Nijeryalı futbolcunun yaklaşık 2-3 hafta sonra sahalara dönmesi bekleniyor.

Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme şoku yaşanıyor. Hatay maçında sakatlanan ve milli arada döneceği belirtilen 35 yaşındaki sol kanadın dönüşü uzadı. Adalesinde kas yaralanması belirlenen Nijeryalı futbolcunun yaklaşık 2-3 hafta sonra sahalara dönmesi bekleniyor. Fenerbahçe derbisine yetiştirilmeye çalışılıyor.

BAŞAKŞEHİR HAZIRLIKLARI

Karadeniz devi, Trendyol Süper Lig'in 9'uncu haftasında Başakşehir ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına çift idmanla devam etti. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanlarda oyuncular, ısınmanın ardından fonksiyonel kuvvet ve şut çalışması gerçekleştirdi.

Trabzonspor'da Anthony Nwakaeme şoku yaşanıyor! Fenerbahçe maçına yetişecek mi? ile ilgili etiketler Anthony Nwakaeme Trabzonspor
GÜNÜN VİDEOSU

Pençe-Kilit bölgesindeki PKK mağarasından özel görüntüler: Televizyon ve çamaşır makinesi bile var!

MSB, Pençe-Kilit bölgesinde ele geçirilen PKK'lılara ait mağaradan özel görüntüleri paylaştı. Mehmetçiklerimiz, arama tarama faaliyetlerinde tespit ettiği teröristlere ait çok sayıda yaşam ve ilk yardım malzemesini ele geçirerek kullanılamaz hale getirdi.