Trabzonspor’da kaleci Erce Kardeşler 2-3 hafta sahalardan uzak kalacak

Trabzonspor-Gaziantep FK maçı öncesi ısınmada sakatlanan kaleci Erce Kardeşler'in 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Bordo-Mavililer'de Uğurcan Çakır'ın cezası bitiyor. Öte yandan, yedek kaleci kalmadığı için 4. kaleci durumundaki Muhammet Taha Tepe, maçın başlamasına kısa süre kala kulüp görevlileri tarafından motosikletle evinden alıp stada yetiştirildi.

Trabzonspor’un 3-0 kazandığı Gaziantep FK maçı öncesi ısınma esnasında sakatlanarak kadrodan çıkarılan Erce Kardeşler’in 2-3 hafta sahalardan uzak kalacağı kaydedildi.

Bordo-mavili kulübün doktoru Hakan Çelik, kaleci Erce Kardeşler’in sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Dün oynadığımız müsabaka öncesi sağ uyluk arka adalesinde yaşadığı gerilme nedeniyle kadrodan çıkartılan Erce Kardeşler’in bugün çekilen MR’ında sağ hamstring yapışma yerinde birinci derece yaralanma tespit edilmiş olup oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır” ifadelerine yer verdi.

Trabzonspor'un milli kalecisi Uğurcan Çakır'ın kart cezası nedeniyle formayı kapan Erce'nin bu talihsiz sakatlığı sonrası altyapıdan Arda Akbulut kaleye geçmişti. 

Kariyerinin ilk Süper Lig maçında gol yemeyen Arda, maç öncesi "Çok iyi bir ortamımız var. Hedefimiz hep zirve ama maç maç ilerliyoruz. Şuan bu maça odaklandık. Uğurcan ve Erce abi çok yetenekli ve tecrübeli kaleciler. Bana çok yardımları oluyor. Kimin oynadığı fark etmez hepimiz bu takım için savaşıyoruz. Erce abinin de bugün en iyi şekilde oynayacağını düşünüyorum" demişti.

Trabzonspor’da kaleci Erce Kardeşler 2-3 hafta sahalardan uzak kalacak

MOTOSİKLETLE STADA YETİŞTİRİLDİ

Genç isim, tam 648 gün sonra Trabzonspor ’un kalesini korurken, en son 13 Şubat 2020’de 4-1 kazanılan Türkiye Kupası’ndaki Erzurum maçında görev almıştı.

Erce Kardeşler, sakatlanmasının ardından gözyaşları içinde soyunma odasına giderken, yedek kaleci kalmadığı için 4. file bekçisi durumundaki Muhammet Taha Tepe, maçın başlamasına kısa süre kala esame listesine eklendi. Taha'yı kulüp görevlileri motosikletle evinden alıp stada yetiştirdi.

Trabzonspor’da kaleci Erce Kardeşler 2-3 hafta sahalardan uzak kalacak ile ilgili etiketler Trabzonspor arda akbulut erce kardeşler Muhammet Taha Tepe
GÜNÜN VİDEOSU

Murat Kurum’dan müteahhitlere racon: Deprem bölgesinde iş yapmayan müteahhitin teminatını yakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesinde işe başlamayan müteahhitlerin teminatının iptal edilmesi talimatını verdi.