Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı öncesi Şenol Güneş'ten kadro dışı kararı

Göztepe deplasmanında 10 kişi rakibine mağlup olarak kötü gidişini sürdüren Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, önemli kararlar almaya hazırlanıyor. Oyunculardan istediği verimi alamayan Güneş, Fenerbahçe maçı öncesi bazı isimleri kadro dışı bırakacak.

Trabzonspor'un 10 kişi kalan Göztepe'ye 2-1 yenilmesi büyük tepkiye neden oldu.

"KADRO DIŞI" KARARI GELEBİLİR

Yerel gazeteler bordo-mavili takımın performansını yerden yere vururken, sosyal medyada da taraftarlar oyundan dolayı büyük hayal kırıklığı yaşadıklarını vurguladı. Maçın bitimiyle kaptan Uğurcan Çakır'ın "Bir kişi fazlaydık ama herkes kaçak oynadı, sahada saklandı. Utanç verici" açıklamasının yanı sıra Şenol Güneş'in "Bazı kararlar almamız gerekiyor ve sahaya bir ilk 11 çıkaracağız" ifadeleri kısa süre içerisinde, "Kadro dışı" ve benzeri kararların olabileceğine işaret etti.

TOPLANTI YAPILACAK

Bu açıklamalardan sonra Güneş'in, teknik ekibiyle birlikte toplantı gerçekleştireceği ve alacağı kararı yönetim kuruluna ileteceği öğrenildi. Başkan Ertuğrul Doğan'ın da katılacağı yönetim kurulu toplantısında kararlar masaya yatırılacak ve uygulamaya sokulacak.

Trabzonspor teknik direktörünün maçın ardından hangi isimlerle ilgili ne yapacağı şu an için netlik kazanmadı. Ancak karşılaşmanın bitimiyle Denis Draguş ile bazı futbolcular arasında tartışma yaşandığı kaydedildi.

(Sabah)

Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı öncesi Şenol Güneş'ten kadro dışı kararı ile ilgili etiketler Şenol Güneş Trabzonspor
GÜNÜN VİDEOSU

İsrail destekçisine soğuk duş! Çin'e giden Almanya Dışişleri Bakanı'nı karşılayan olmadı!

İsrail'in soykırımına açıktan destek veren Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock'a Çin'de soğuk duş. Ziyarete giden bakanı havalimanında karşılayan olmadı.