Trabzonspor'da Şenol Güneş'ten Fenerbahçe maçı öncesi takıma uyarı

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, taraftarın ve camianın sabırsızlıkla beklediği Fenerbahçe derbisi öncesi konsantrasyonun dağılmasını engellemeye uğraşıyor.

Ligdeki 2. galibiyetini de iç sahada alan ve Başakşehir'i uzatmalarda Visca'nın golüyle deviren Trabzonspor'da moraller yerine geldi.

Bordo-Mavililer, tamamen Göztepe maçına kilitlendi. İzmir ekibi, evindeki son 3 maçı kazanırken, Fenerbahçe karşısında ise 2. haftada 2-0 geriye düşmesine rağmen skoru 2-2'ye getirmişti. Taraftarı önünde 10 puan toplayan Göztepe'ye ilk mağlubiyetini yaşatmak isteyen Fırtına'da, teknik direktör Şenol Güneş ipleri sıkı tutuyor.

"HIZLANMAMIZ GEREKİYOR"

Antrenmanlarda "Oyun olarak daha hızlanmalıyız. Tempomuzu artırmalıyız" diyen tecrübeli çalıştırıcı, taraftarın ve camianın sabırsızlıkla beklediği Fenerbahçe derbisi öncesi konsantrasyonun dağılmasını engellemeye uğraşıyor.

"FENERBAHÇE'Yİ BIRAKIN"

Güneş, "Almamız gereken puanları alamadık. Bize yakışan konumun uzağındayız. Maç maç gideceğiz. Kazanma alışkanlığı yakalamamız lazım. Önce çok zorlu bir Göztepe deplasmanı var. Mutlaka galip gelmeliyiz. O yüzden Fenerbahçe derbisini bırakın. Bu maçı kazanalım, sonrasına en iyi şekilde hazırlanırız" sözleriyle takımını hazırlarken, idmanlarda tamamen taktik çalışmalar üzerinde duruluyor.

Trabzonspor'da Şenol Güneş'ten Fenerbahçe maçı öncesi takıma uyarı ile ilgili etiketler Şenol Güneş Trabzonspor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'de dayak yediği eniştesine kurşun yağdırıp üzerinden araçla geçen şahıs 19 yıl ceza aldı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde geçtiğim mart ayından eniştesinden dayak yedikten sonra silahla vurup sonra da üzerinden araçla geçerek öldüren Yener K. isimli şahsın cezası belli oldu. Görüntüleri sosyal medyada infial yaratan olay sonrası zanlıya 19 yıl 6 ay 15 gün hapis cezası verildi.