Trabzonspor'dan 2 futbolcu için sakatlık açıklaması!

Trabzonspor'da Konyaspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Bordo- mavililerde Umut Bozok ve Batagov için sakatlık açıklaması geldi.

Trabzonspor'da Konyaspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Bordo- mavililerde Umut Bozok ve Batagov için sakatlık açıklaması geldi.

İŞTE YAPILAN AÇIKLAMA:

Futbolcularımız Umut Bozok ve Arseniy Batagov'un sağlık durumuyla ilgili açıklama:

Sağlık Kurulu Başkanımız Doç. Dr. Ahmet Beşir, futbolcularımız Umut Bozok ve Arseniy Batagov'un sağlık durumları hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşir, "Futbol A takımımızın Gaziantepspor ile oynadığı maçtan sonra ağrı hisseden oyuncumuz Umut Bozok'un yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sağ üst adalesinde (Quadriceps) kas yaralanması tespit edilmiştir.

Diğer oyuncumuz Arseniy Batagov'un ise takımımızın antrenmanı sırasında ağrı hissetmesi üzerine yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sol kasık bölgesinde (Adduktor) kas yaralanması tespit edilmiştir. Oyuncularımızın tedavilerine sağlık ekibimiz tarafından başlanılmıştır" dedi.

Trabzonspor'dan 2 futbolcu için sakatlık açıklaması! ile ilgili etiketler Trabzonspor
GÜNÜN VİDEOSU

Kapaklı'da CHP'li patrondan şişirme hesaba itiraz eden 2 arkadaşa feci dayak

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde eğlenmek için müzikhole giden iki vatandaş, 2 bin 500 lira gelen hesap yerine pos cihazından 12 bin 500 lira çekilmesine itiraz edince dayak yedi. İşletmenin, CHP'li Belediye Meclis Üyesi Cengiz Gezer'e ait olduğu ortaya çıktı. Gezer'in de karıştığı darp olayında iki arkadaşın dövüldüğü anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.