Trabzonspor'dan savunmaya muhteşem takviye! Atletico Madrid'den Stefan Savic ile anlaşma sağlandı

Trabzonspor, Atletico Madrid forması giyen Stefan Savic'le anlaşma sağladı. Bordo-mavililerin yeni transferinin yarın Trabzon'a geleceği belirtildi.

Trabzonspor, yeni sezon öncesinde bir transferi daha bitirmeye yakın.

Sabah gazetesinde yer alan haberde bordo-mavili takımın Atletico Madrid forması giyen Stefan Savic'le anlaşma sağladığı belirtildi.

Tecrübeli stoperin yarın Trabzon'a geleceği ve UEFA Avrupa Ligi'nde Ruzomberok'la oynanacak maçın kadrosuna dahil edleceği ifade edildi.

Trabzonspor Transfer döneminde şu ana kadar Cihan Çanak, Ozan Tufan, Denis Draguş, John Lundstram, Borna Barisic ve Anthony Nwakaeme'yi kadrosuna kattı.

BİR TAKVİYE DAHA

Haberde, Trabzonspor'un Savic'in yanı sıra kadrosuna bir stoper takviyesi daha yapmak istediği kaydedildi.

Savic'le imza aşamasına gelen bordo-mavililerin listesinde Watford'da forma giyen Wesley Hoedt yer alıyor.

SAVIC'IN KARİYERİ

Futbol kariyerine BSK Borca'da başlayan Stefan Savic, sonrasında Partizan, Manchester City ve Fiorentina formalarını giydi.

33 yaşındaki stoper, 2015'ten bu yanan Atletico Madrid'de oynuyor.

Kariyeri boyunca 478 maça çıkan Savic, 10 gol ve 7 asist kaydetti.

Trabzonspor'dan savunmaya muhteşem takviye! Atletico Madrid'den Stefan Savic ile anlaşma sağlandı ile ilgili etiketler Trabzonspor
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.