TRT 1'in fenomen dizisi Gönül Dağı yeni bölümde neler yaşandı?

TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı, yeni sezonuyla izleyicinin karşısına çıktı. Her bölümüyle merak uyandıran dizi, 5. sezonuyla da büyük bir beğeni topladı. Dizinin yeni sezonunun ilk bölümü, izleyicileri ekranlara kilitledi.

Gönül Dağı’nın sıcak aile ortamı, samimi karakterleri ve etkileyici hikayesiyle izleyiciyi bir kez daha büyülemesi bekleniyor. Yeni sezonda neler yaşanacağı merakla beklenirken, diziye olan ilgi her geçen gün artıyor.

Sevilen dizi Gönül Dağı’nın yeni sezonu için büyük heyecan yaşanıyor. Cumartesi akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi Gönül Dağı bu sezon yine izleyiciyi ekrana kilitlemek için geliyor. Sürükleyici hikayesi ve yüzlerde tebessüm oluşturan karakterleriyle bu sezon yine adından sıkça söz ettirecek olan Gönül Dağı dizisi başlıyor. Peki, Gönül Dağı yeni sezon ne zaman başlayacak? Gönül Dağı 5. sezon başladı mı, ne zaman? Gönül Dağı yeni sezon bu akşam mı başlıyor? Gönül Dağı dizisi hangi gün? Gönül Dağı dizisi yeni bölümler ne zaman? İşte detaylar…

CUMARTESİ AKŞAMI YAYINLANMAYA DEVAM EDECEK

Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Gönül Dağı bu akşam 5. sezonuyla ekrana geri dönüyor. Yeni sezonda macerasına devam edecek olan dizinin sevenleri nefeslerini tuttu ve dizinin yeni sezonunun ilk bölümünü beklemeye başladı. Gönül Dağı. 5. sezonunun ilk bölümüyle 7 Eylül 2024 Cumartesi (bu akşam) saat 20.00’de TRT 1’de.

 
TRT 1'in fenomen dizisi Gönül Dağı yeni bölümde neler yaşandı? ile ilgili etiketler TRT 1 Gönül Dağı
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.