TRT spikeri Özkan Öztürk, Arda Güler'in golünde kendinden geçti! Görüntüleri izleyen Arda Güler kahkaha attı...

A Milli Takımımızın EURO 2024 Avrupa Şampiyonası ilk maçında Gürcistan'ı 3-1 yendiği maçta Arda Güler'in attığı gol herkesi hayran bıraktı. Maçı anlatan TRT spikeri Özkan Öztürk, golü anlattığı anları sosyal medyada paylaştı. Arda Güler de bu anları izlediğinde kahkaha attı.

A Milli Takımımız, EURO 2024 Avrupa Şampiyonası ilk maçında Gürcistan ile karşı karşıya geldi. Millilerimiz mücadeleyi Mert Müldür, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu'nun attığı gollerle 3-1 kazandı.

Her ne kadar Mert Müldür'ün müthiş golüyle sahne açılsa da Arda Güler'in attığı gol sosyal medyayı yıktı geçti. Sadece Türk taraftarlar değil, Real Madrid'i destekleyen kullanıcılar başta olmak üzere tüm dünya genç yıldız Arda Güler'in bu müthiş golünü konuştu.

Mücadeleyi TRT için anlatan spiker Özkan Öztürk, Arda Güler'in golünü anlattığı anları sosyal medyadan paylaştı. Başarılı spikerin adeta kendinden geçtiği anlar da sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.

Maç sonrası Özkan Öztürk, bu anları Arda Güler'e izletti. Genç yıldız mutluluğunu gizleyemezken, "İnşallah böyle bağırmaya devam edersin" dedi.

TRT spikeri Özkan Öztürk, Arda Güler'in golünde kendinden geçti! Görüntüleri izleyen Arda Güler kahkaha attı... ile ilgili etiketler Arda Güler TRT Euro 2024 Avrupa Şampiyonası
GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan gol sevinci!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek finalinde Türkiye ile Hollanda arasında oynanan karşılaşmayı tribünden izliyor.