TRT spikeri Özkan Öztürk'ün Mert Günok'un topu kurtarışına verdiği tepki gündem oldu

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 mağlup etti. Kaleci Mert Günok'un maçın son dakikalarında topu ustaca bir şekilde kurtardığı anlar maça damga vurdu.TRT spikeri Özkan Öztürk'ün Mert Günok'un kurtarışını büyük bir coşkuyla anlattığı anlar viral oldu.

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 mağlup etti. Kaleci Mert Günok'un maçın son dakikalarında topu ustaca bir şekilde kurtardığı anlar maça damga vurdu.TRT spikeri Özkan Öztürk'ün Mert Günok'un kurtarışını büyük bir coşkuyla anlattığı anlar viral oldu. Öztürk, Mert Günok'un topu kurtardığı anlarda ''Ahtapot musun, örümcek misin?'' diyerek sevincini gösterdi.

 

TRT spikeri Özkan Öztürk'ün Mert Günok'un topu kurtarışına verdiği tepki gündem oldu ile ilgili etiketler A Milli Futbol Takımı
GÜNÜN VİDEOSU

Köpeksever bir kadın mahalle sakinlerini tahrik edip kavga etti!

Her yıl onlarca vatandaşımıza saldırarak hayatını zindan eden ve öldürülen başıboş sokak köpeklerini izinsiz bir şekilde besleyen köpeksever bir kadın, kendisine tepki gösteren mahalle sakinleriyle kavga etti.