TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı bu hafta başlıyor mu? İşte yeni sezon ilk bölümden detaylar...

Kalpler Gönül Dağı'nda yeniden atmaya hazır! Berk Atan ve Melis Sevinç'in başrollerini paylaştığı, TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı, yeni sezonuyla ekranlara geliyor.

Heyecan dolu anların, sıcak aile bağlarının ve unutulmaz hikayelerin eksik olmayacağı yeni bölümler için geri sayım başladı. Peki, Cevahir ailesi ve köy halkını bu sezon neler bekliyor? Gönül Dağı yeni sezon tarihi TRT 1 ile gündemde. Televizyon ekranlarında sezonlardır takip edilen yapım yeni sezonda da ekranlarda olacak. Tarihle ilgili araştırmalar hız kazandı. Fragmanlar yayında. Peki; Gönül Dağı ne zaman başlıyor? 

GÖNÜL DAĞI YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

TRT 1 ekranlarında her hafta Cumartesi günleri yayımlanan Gönül Dağı 7 Eylül tarihinde yeni sezonuyla ekranlarda olacak.

GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Amca oğulları ve kızlar birinci sınıfı bitiren çocukların karnesini görmek için sabırsızlanırlar. Gülsüm Öğretmen, velilere unutamayacakları bir ders verir. Selma'nın başı dönmeye başlar. Bu durum tekrarlanınca endişelenmemesi için Taner'den gizler. Selma'nın rahatsızlığının sebebi nedir?

TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı bu hafta başlıyor mu? İşte yeni sezon ilk bölümden detaylar... ile ilgili etiketler Gönül Dağı TRT 1
GÜNÜN VİDEOSU

Şişli'de 2 kişinin yaralandığı bıçaklı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Şişli'de husumetli oldukları iddia edilen iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Şüpheliler polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Kavga anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.