Trump'ın Amerikasına hoş geldiniz... Halk plajını ailesi için kapattı!

New Jersey Valisi Chris Christie'nin yıllık tatilinde halk plajını ailesi ve kendisi için kapatması eleştirilerin hedefi oldu.

Vali Christie kendisi ve ailesi için tamamen boşaltılan devasa Island Beach plajında, pazar günü, eşi Mary Pat ve ailesinin diğer üyeleri ile birlikte görüntülendi.

Chris Christie'in tepkiler üzerine kendisini "hiç güneş almadığını" söyleyerek savunması ise ABD'de infial yarattı.

ewcIfwefew

Plaj kapatmasını haberleştiren gazeteleri de eleştiren Christie, tatile çıkacağını daha önce duyurduğunu ifade etti ve medyada yer alan fotoğrafları için "sadece bir politikacının sözünü tutarken yakaladığı" yorumunu yaptı.

wekjfewfeg

TRUMP'IN AMERİKASINA HOŞ GELDİNİZ

Vali Christie'nin bu açıklamalarına Amerikan kamuoyundan çok sert tepkiler gelirken, Chris Christie'in "ABD vatandaşlarında olan tüm kredisini tükettiği" görüşü ağırlık kazandı.

efwfewfew

Seçim döneminde ABD Başkanı Donald Trump'ı destekleyen New Jersey Valisi hakkında sosyal medyada paylaşınlan bir mesajda ise, "Trump'ın Amerikasına hoş geldiniz" yorumu yapıldı.

İngiliz gazetesi Daily Mail'in Chris Christie hakkında attığı manşet ise çok sarsıcıydı.

fewjfewfew

İngilizce'de aynı sesler ile telaffuz edilen "bitch/hayat kadını" ve "beach/plaj" kelimeleri üzerinden kelime oyunu yapan gazete "Son of a Beach/Hayat kadınının oğlu" başlığını kullandı. / SuperHaber Dış Haberler

ewkfewffffew

fwelrjnfwrfwe

ewfmnbewfew

Trump'ın Amerikasına hoş geldiniz... Halk plajını ailesi için kapattı! ile ilgili etiketler ABD Plaj Trump New jersey
GÜNÜN VİDEOSU

Polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden suç makinesi adliye götürülürken "Ben öldürmedim" dedi

Ümraniye'de polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden suç makinesi adliye götürülürken "gencecik polisi şehit ettin pişman mısın?" sorusuna "Öyle bir şey yok. Bana saldırdılar" diye cevap verdi.