Trump'ın oğlu için Beyaz Saray'dan çağrı!

Beyaz Saray, özellikle başkanlık yemin törenindeki mimik ve davranışları nedeniyle sosyal medyada alay konusu olan Trump’ın en küçük oğlu Barron Trump’ın mahremiyetine saygı gösterilmesi çağrısı yaptı.

Sputnik Türkiye’nin aktardığı habere göre yapılan yazılı açıklamada “Başkanların çocuklarına siyasi ilgi odağının dışında büyüme fırsatı verilmesi uzun süredir devam eden bir gelenektir. Beyaz Saray bu geleneğin sürmesini umuyor. Bu konu hakkındaki işbirliğiniz için teşekkürler” dendi.

Trump'ın oğlu için Beyaz Saray'dan çağrı!

CHELSEA CLINTON BARRON’A SAHİP ÇIKMIŞTI

“First Lady Melania Trump ile Donald Trump’ın 10 yaşındaki oğlu olan Barron Trump’ın alay konusu olmasını ilk eleştirenler arasında Trump’ın 2016 başkanlık yarışındaki Demokrat rakibi Hillary Clinton’ın kızı Chelsea Clinton bulunuyordu.

baaron3

36 yaşındaki Clinton, Twitter hesabından “Barron Trump her çocuğun yaptığı şeyi, çocuk olma şansını hak ediyor. Tüm çocuklar için ayağa kalkmak aynı zamanda Beyaz Saray’ın çocukları inciten politikalarına karşı çıkmak anlamına geliyor” demişti.

baaron4

Trump’ın önceki evliliklerinden 4 yetişkin çocuğu daha bulunuyor.

Twitter’da “Barron ülkenin evde öğretim gören ilk keskin nişancısı olacak” diye yazan Saturday Night Live adlı TV şovunun metin yazarı Katie Rich de bu nedenle kanal tarafından görevinden uzaklaştırılmıştı.
Rich daha sonra attığı tweet’i silmiş ve özür dilemişti.

Trump'ın oğlu için Beyaz Saray'dan çağrı! ile ilgili etiketler Trump Beyaz Saray baroon trump'ın oğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İsmail Saymaz kime abi çekti? Gelen telefon yayına yansıdı: Tam o konuyu konuşuyorduk abi

Halk TV'nin Rota programında dün akşam canlı yayın kazası yaşandı. Gazeteci İsmail Saymaz, konuklarından biri olduğu programda telefonu çalınca fısırtıyla aramaya cevap verdi. Saymaz'ın sesi yayına yansıyınca kime sürekli "abi" dediği sosyal medyada merak konusu oldu.