Türkiye Futbol Federasyonu'nda İbrahim Hacıosmanoğlu dönemi skandal bir atamayla başlıyor! TFF'de kriz çıkaracak hamle: Dayısı, yeğenini genel sekreter yapıyor

Tarihe geçen seçimler sonucunda mevcut başkan Mehmet Büyükekşi'yi 5 oy farkla geçerek Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık koltuğuna oturan İbrahim Hacıosmanoğlu, dönemine skandal bir hareketle başlamaya hazırlanıyor. İddialara göre İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF'nin en değerli koltuklarından biri olan genel sekreterlik görevine öz yeğenini oturtuyor.

Türk futbolunda tüm gözler Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçimine çevrilmişti. Mevcut başkan Mehmet Büyükekşi ile Trabzonspor'un eski başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun girdiği yarışta 5 oy farkla rakibini geçen Hacıosmanoğlu yeni başkan olarak seçildi.

HACIOSMANOĞLU DÖNEMİ SKANDALLA BAŞLIYOR!

Trabzonspor başkanlığı dönemi ve sonrasında yaptığı açıklamalar ve aldığı cezalarla gündemden düşmeyen İbrahim Hacıosmanoğlu, yeni dönemde barış ortamı olacağı vaadini verip geçmişte yaptıklarını bir kenara bırakmıştı. Ancak özellikle Fenerbahçeli taraftarlar, 2010-2011 dönemiyle ilgili demeçleri sürekli olarak gündeme getirerek yeni başkanı köşeye sıkıştırmaya devam ediyor.

GENEL SEKRETERLİK ATAMASI KRİZ ÇIKARACAK

Tüm bunlar olurken şimdi gözler Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki yeni atamalara çevrilmişti. İlk kriz haberi de Genel Sekreterlik görevine atanması planlanan isim hakkında çıktı.

Hürriyet Gazetesi yazarı Tahir Kum'un haberine göre İbrahim Hacıosmanoğlu, Genel Sekreterlik görevi için Abdullah Ayaz ismini düşünüyor. Öyle ki bu görev resmen Ayaz'a tebliğ edildi. Son olarak Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in yardımcısı olarak görev alan Ayaz, seçimin kaybedilmesi sonrası bu koltuğundan olmuştu.

Trabzon doğumlu olan Abdullah Ayaz için kriz çıkaran detay ise TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun öz yeğeni olması. Türkiye Futbol Federasyonu gibi özerk bir kurumda, en değerli koltuk olan Genel Sekreterlik görevine öz yeğenini getireceği bilgisi üzerine Hacıosmanoğlu'na tepki yağmaya başladı.

Genel Sekreterlik görevi kendisine tebliğ edilen Abdullah Ayaz için futbol kamuoyunda tartışmalar start almış durumda. Gelişmelerin ne yönde olacağı ve bu atamanın resmi olarak yapılıp yapılmayacağı merakla bekleniyor.

Türkiye Futbol Federasyonu'nda İbrahim Hacıosmanoğlu dönemi skandal bir atamayla başlıyor! TFF'de kriz çıkaracak hamle: Dayısı, yeğenini genel sekreter yapıyor ile ilgili etiketler İbrahim Hacıosmanoğlu TFF Türkiye Futbol Federasyonu
GÜNÜN VİDEOSU

Milli sporcumuz Hakan Akkaya madalyasını tekbirlerle kutladı!

Milli sporcumuz Hakan Akkaya, Paris 2024 Paralimpik Oyunları tekerlekli sandalye eskrim Epe A üçüncülük maçında İtalyan rakibi Emanuele Lambertini'yi 15-13 mağlup etti ve ülkemize bronz madalyayı kazandırdı. Hakan Akkaya galibiyetini tekbirler getirerek kutlarken, o anları izleyenlerin tüylerini diken diken etti.