Türkiye güzeli İdil Bilgen sessizliğini bozdu! Eleştirilere cevap: İnsanların boşluğuna veriyorum!

Türkiye güzeli seçilen İdil Bilgen, yapılan negatif yorumlar sonrası ilk kez konuştu. "Miss World unvanıyla bu vatana hizmet edeceğim." diyen Bilgen, "Ülkemizde kadın ve çocuk cinayetleri gibi birçok acı yaşanırken bana yazılan negatif yorumları insanların boşluğuna veriyorum. Yorumları hiç önemsemiyorum.” dedi.

Miss Turkey 2024 finali, 11 Eylül akşamı gerçekleşti. Tıp fakültesi mezunu İdil Bilgen, tacın yeni sahibi oldu. Bilgen'in kraliçe seçilmesi birçok eleştiriyi beraberinde getirdi. Miss Turkey birincisi, hakkında yapılan olumsuz yorumlara cevap verdi.

Haliç'te bir otelde düzenlenen Miss Turkey 2024 güzellik yarışmasının finalinde 20 finalist, Türkiye'nin en güzel kızı unvanına sahip olabilmek için yarıştı.

2024'ün kraliçesi seçilen isim İdil Bilgen oldu. 1.80 boyunda ve özel bir üniversitenin tıp fakültesinden mezun İdil Bilgen, Miss World yarışmasında da ülkemizi temsil edecek.

ELEŞTİRİ YAĞDI

İdil Bilgen'in kraliçe seçilmesi birçok eleştiriyi beraberinde getirdi. Sosyal medyada Bilgen için "Türkiye'nin yeni güzellik kraliçesi olacak kadar güzel olmadığı" yorumları yapıldı.

 

Eleştirel mesajlara dayanamayarak sosyal medya hesabını yorumlara kapatan tescilli güzel, 'Çağla ile Yeni Bir Gün' programına konuk oldu.

Türkiye güzeli İdil Bilgen sessizliğini bozdu! Eleştirilere cevap: İnsanların boşluğuna veriyorum! - Resim : 2

"MISS WORLD UNVANIYLA BU VATANA HİZMET EDECEĞİM"

Programda dikkat çeken açıklamalar yapan İdil Bilgen, şöyle konuştu:

"Ben çağdaş bir Cumhuriyet kadınıyım. Çok gurur duyuyorum, çok mutluyum, çok heyecanlıyım. Miss World'de ülkemizi asaletiyle ve zarafetiyle temsil edeceğim. Ülke olarak devasa bir tarihe sahibiz. Çok büyük devrimler, evrimler geçirdik. İmparatorluğumuzdan, Türkiye Cumhuriyeti'miz kuruldu. Ve ben Miss World unvanıyla bu vatana hizmet edeceğim. Böyle görüyorum. Tarihimiz boyunca kadınlar da evrim geçirdi, onlar da bir yol izledi. Ve bu yol bize kültür kattı, değerlerimizi kattı. Bir ağırlığımız var. Ben bu ağırlığımızı asaletimizle, zarafetimizle, inceliğimizle temsil etmek istiyorum.

 

"Her zaman doktor olmak istemiştim, buraya da zaten bir hekim olarak geldim. Doktor olmak çocukluk hayalimdi. Annem vefat etti. 16 senelik meme kanseri savaşçısıydı. Benim ve başka kadınların ilham kaynağıydı. Yurt dışında büyüdüm, tıp fakültesini kazanınca Türkiye'ye döndüm. Türk kızlarımıza, nesillerimize örnek olabilmek istedim. Ne kadar donanımlı kadın yetiştirirsek, hem ülkemizdeki hem yurt dışındaki insanlara o kadar örnek olabiliriz. Miss World'de de bunun için çabalayacağım, kendime güveniyorum."

Türkiye güzeli İdil Bilgen sessizliğini bozdu! Eleştirilere cevap: İnsanların boşluğuna veriyorum! - Resim : 4

"NEGATİF YORUMLARI İNSANLARIN KENDİ BOŞLUĞUNA VERİYORUM"

Yapılan negatif yorumlar hakkında da konuşan Bilgen, "Şu an ülkemizde kadın ve çocuk cinayetleri gibi birçok acı yaşanırken bana yazılan negatif yorumları insanların kendi boşluğuna veriyorum. Bilgi sahibi olmayıp fikirleri olan insanlarımız bunlar. Yorumları hiç önemsemiyorum" dedi.

Türkiye güzeli İdil Bilgen sessizliğini bozdu! Eleştirilere cevap: İnsanların boşluğuna veriyorum! ile ilgili etiketler İdil Bilgen Miss Turkey

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Damperi açık unutan kamyon şoförü Plaka Tanıma Sistemi direğini devirdi

Elazığ'da damperi açık kalan kamyon, Plaka Tanıma Sistemi (PTS) direğini devirdi. Çift taraflı trafiğe kapanan yol, direğin yoldan kaldırılmasıyla tekrar trafiğe açıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı