Türkiye İsveç maçı ne zaman? Hangi kanalda?

A Milli Futbol Takımı'mız UEFA Uluslar Ligi'nde İsveç karşısına çıkıyor. Futbolseverler Türkiye İsveç maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta gibi sorulara yanıt arıyor. Milli Takım'ın çıkacağı zorlu mücadelede muhtemel 11 nasıl olacak? Türkiye bu zorlu mücadelede kazanıp gruptaki şansını sürdürmek istiyor. İşte Türkiye İsveç maçıyla ilgili son detaylar...

Türkiye, UEFA Uluslar Ligi'nde İsveç karşısında zorlu bir mücadeleye çıkıyor. Tüm futbolseverler maçın muhtemel 11'lerini merak ediyor. Türkiye İsveç maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta sorularına yanıt arıyor. Türkiye-İsveç maçı 17 Kasım Cumartesi günü saat 20.00'da başlayacak ve TRT 1'den canlı yayınlanacak. İşte karşılaşmanın ayrıntıları...

Türkiye İsveç maçı ne zaman? Hangi kanalda?

TÜRKİYE İSVEÇ MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Türkyie İsveç maçı 17 Kasım Cumartesi günü saat 20.00'da başlayacak ve TRT 1'den canlı yayınlanacak. 

Türkiye hangi grupta?

UEFA'nın ilk kez düzenlediği turnuvada Türkiye, kura çekimine Avusturya, Galler, Rusya, Slovakya, İsveç, Ukrayna, İrlanda Cumhuriyeti, Bosna Hersek, Kuzey İrlanda, Danimarka ve Çekya ile B Ligi'nden katıldı. UEFA Uluslar Ligi'nde A Milli Takım'ın rakipleri İsveç ve Rusya oldu. Diğer tüm grup eşleşmeleri, aşağıdaki görselde yer alıyor.

UEFA Uluslar Ligi'nde gruplar şu şekilde:

A Ligi
1. Grup: Almanya, Fransa, Hollanda
2. Grup: Belçika, İsviçre, İzlanda
3. Grup: Portekiz, İtalya, Polonya
4. Grup: İspanya, İngiltere, Hırvatistan

B Ligi
1. Grup: Slovakya, Ukrayna, Çek Cumhuriyeti
2. Grup: TÜRKİYE, İsveç, Rusya
3. Grup: Avusturya, Bosna-Hersek, Kuzey İrlanda
4. Grup: Galler, İrlanda Cumhuriyeti, Danimarka
C Ligi 1. Grup: İskoçya, Arnavutluk, İsrail
2. Grup: Macaristan, Yunanistan, Finlandiya, Estonya
3. Grup: Slovenya, Norveç, Bulgaristan, Kıbrıs Rum Kesimi
4. Grup: Romanya, Sırbistan, Karadağ, Litvanya

D Ligi
1. Grup: Gürcistan, Letonya, Kazakistan, Andorra
2. Grup: Belarus, Lüksemburg, Moldova, San Marino
3. Grup: Azerbaycan, Faroe Adaları, Malta, Kosova
4. Grup: Makedonya, Ermenistan, Liechtenstein, Cebelitarık

A MİLLİ TAKIM MUHTEMEL KADRO

Kaleciler: Gökhan Akkan (Çaykur Rizespor), Sinan Bolat (Royal Antwerp), Serkan Kırıntılı (Atiker Konyaspor)

Savunma: Mert Müldür (Rapid Wien),Ömer Bayram (Galatasaray), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Mehmet Zeki Çelik (Lille),Ertuğrul Ersoy (Bursaspor), Serdar Aziz, Merih Demiral (Aytemiz Alanyaspor), Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe)

Orta saha: Yunus Mallı (Wolfsburg),Cengiz Ünder (Roma), Okay Yokuşlu (Celta Vigo), Aytaç Kara (Bursaspor), İrfan Can Kahveci, Tarkan Serbest (Kasımpaşa), Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Hakan Çalhanoğlu (Milan), Serdar Gürler (Huesca)

Forvet: Cenk Tosun (Everton), Enes Ünal (Real V.)

BİLET SATIŞLARI BAŞLADI

Karşılaşma için bilet satışı, internet üzerinden sadece taraftarkulubu.tff.org sitesinden gerçekleşiyor. Biletler, ücretsiz kargo ile futbolseverlere ulaştırılacak. Bir taraftar en fazla dört bilet alabilecek.

Türkiye-İsveç maçının biletleri 1. Kategori 40 TL, 2. Kategori 20 TL ve 3. Kategori de 15 TL olarak belirlendi.

İSVEÇ MİLLİ TAKIM KADROSU

Kaleci: Robin Olsen (Roma), Kristoffer Nordfeldt (Swansea City), Karl-Johan Johnsson (Guingamp).

Savunma: Ludwig Augustinsson (Werder Bremen), Andreas Granqvist (Krasnodar), Filip Helander (Bologna), Emil Krafth (Bologna), Pontus Jansson (Leeds United), Mikael Lustig (Celtic), Victor Lindelof (Manchester United), Martin Olsson (Swansea City).

Orta saha: Marcus Berg (Al Ain), Victor Claesson (Krasnodar), Jimmy Durmaz (Toulouse), Albin Ekdal (Sampdoria), John Guidetti (Alaves), Oscar Hiljemark (Genoa).

Forvet: Jakob Johansson (Rennes), Sebastian Larsson (AIK), Kristoffer Olsson (AIK), Marcus Rohden (Crotone), Gustav Svensson (Seattle Sounders), Isaac Kiese Thelin (Bayer Leverkusen), Robin Quaison (Mainz).

MEHMET TOPAL TEKRAR MİLLİ TAKIMDA

Fenerbahçe’de forma giyen futbolcu Mehmet Topal, A Milli Takım’ın İsveç ve Ukrayna ile yapacağı maçların aday kadrosuna davet edildi. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, 17 Kasım’da UEFA Uluslar Ligi’nde İsveç, 20 Kasım’da ise özel maçta Ukrayna ile karşılaşacak milli takımın aday kadrosuna Mehmet Topal’ın da alındığı belirtildi.

 

Türkiye İsveç maçı ne zaman? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Manisa'da mallarına el konulan seyyar satıcı gözyaşlarına boğuldu: Ben çocuklarımı nasıl okutacağım!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde zabıta tarafından mallarına el konulan seyyar satıcı gözyaşları içinde ”Allah aşkına bu hafta okullar açılıyor, ben ne yapacağım ağabey? Bir çıkar yolu gösterin, sabıkalıyız diye işe de almıyorlar” diyerek feryat etti