Türkiye İzlanda maçı hangi kanalda? Saat kaçta? Ne zaman?

Türkiye İzlanda maçı hangi kanalda? 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu karşılaşmasında Türkiye, İzlanda ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bu heyecanlı mücadeleyi izlemek isteyenlerse internette Türkiye İzlanda maçı hangi kanalda, saat kaçta, hangi gün, İzlanda Türkiye milli maçı ne zaman sorularına yanıt arıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki Türkiye İzlanda maçı hangi kanalda? Ne zaman? İşte yanıtı...

Türkiye İzlanda maçı hangi kanalda? Şenol Güneş yönetiminde 5'te 5 yapan A Milli Takımımız, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu karşılaşmasında İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Bu maçı izlemek isteyen futbolseverler de internette Türkiye İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, İzlanda Türkiye milli maçı hangi gün gibi sorulara yanıt arıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki Türkiye İzlanda maçı hangi kanalda? İşte yanıtı...

TÜRKİYE İZLANDA MAÇI HANGİ KANALDA?

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu 4. maçında deplasmanda İzlanda ile karşılaşacak. Grupta oynadığı 3 maçı da kazanan ay-yıldızlı ekip 9 puanla lider durumda bulunurken, 6 puana sahip İzlanda averajla 3. sırada yer alıyor. Son olarak Konya'da Fransa'yı 2-0 ile geçen Türkiye rakibini deplasmanda yenerek liderliğini sürdürmek istiyor.

İZLANDA - TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

11 Haziran Salı günü Laugardalsvöllur Stadı’nda oynanacak mücadele TSİ 21.45’te başlayacak ve TRT 1’den naklen yayımlanacak.

Mücadelede, Polonya Futbol Federasyonundan hakem Szymon Marciniak düdük çalacak. Marciniak’ın yardımcılıklarını Pawe Sokolnicki ve Tomasz Listkiewicz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tomasz Musial olacak.

Türkiye’nin yer aldığı grupta TSİ 21.45’te Andorra-Fransa ve Arnavutluk-Moldova maçları da oynanacak.

Grupta oynadığı 3 maçı da kazanan ay-yıldızlı ekip 9 puanla lider durumda bulunurken, 6 puana sahip İzlanda averajla 3. sırada yer alıyor.

A MİLLİ TAKIM ADAY KADRO

A Milli Takım’ın 25 kişilik İzlanda maçı aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Kaleciler: Fehmi Mert Günok (Medipol Başakşehir), Sinan Bolat (Royal Antwerp), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans: Mehmet Zeki Çelik (Lille), Nazım Sangare (Antalyaspor), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Merih Demiral (Sassuolo), Cengiz Umut Meraş (Bursaspor), Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe)

Orta saha: Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı (Trabzonspor), Cengiz Ünder (Roma), Deniz Türüç (İstikbal Mobilya Kayserispor), Dorukhan Toköz, Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Emre Belözoğlu, İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir), Ozan Tufan (Fenerbahçe), Yunus Mallı (Wolfsburg), Hakan Çalhanoğlu (Milan)

Forvet: Burak Yılmaz, Güven Yalçın (Beşiktaş), Kenan Karaman (Fortuna Düsseldorf)

Türkiye İzlanda maçı hangi kanalda? Saat kaçta? Ne zaman? ile ilgili etiketler Türkiye İzlanda
GÜNÜN VİDEOSU

Bursa'da fabrika yangını!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, kağıt fabrikasında ve geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı.