"Türkiye milliyetçisiyim" sözleri dikkat çekmişti! Hain terör saldırısı sonrası Oktay Kaynarca: Türkiye ilelebet dimdik ayakta duracaktır!

"Ben Türkiyeliyim, Türkiye milliyetçisiyim" sözleriyle dikkat çeken Oktay Kaynarca, dün akşam katıldığı bir ödül töreninde TUSAŞ'a düzenlenen hain terör saldırısı sonrası "Türkiye ilelebet dimdik ayakta duracaktır. Bunların hepsi geçecek." dedi.

Kurtlar Vadisi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gibi dizilerle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine düzenlenen terör saldırısı sonrası bir törende sözleriyle dikkat çekti.

"BUNLARIN HEPSİ GEÇECEK"

5 şehidimizin olduğu Türkiye'yi sarsan terör saldırısı sonrasında Oktay Kaynarca ödül aldığı sırada kısa da bir konuşma yaptı.

Oyuncu açıklamasında "Kötü bir geceye tanık olduk aslında ama neşenizi bozmayın! Bunların hepsi geçecek! Türkiye ilelebet dimdik ayakta duracaktır" dedi.

"BEN TÜRKİYELİYİM" DEMİŞTİ

Kurtlar Vadisi dizisindeki Süleyman Çakır rolüyle hafızalara kazınan Oktay Kaynarca, "Ben Türkiyeliyim, Türkiye milliyetçisiyim" açıklaması sosyal medyayı ikiye bölmüştü.

Ünlü oyuncu programda "Ben şehir milliyetçiliğini sevmem. Ülke milliyetçiliğini severim. Ben Türkiyeliyim. Türkiye milliyetçisiyim" ifadelerini kullanmıştı.

"Türkiye milliyetçisiyim" sözleri dikkat çekmişti! Hain terör saldırısı sonrası Oktay Kaynarca: Türkiye ilelebet dimdik ayakta duracaktır! ile ilgili etiketler Oktay Kaynarca TUSAŞ Ödül Töreni terör
GÜNÜN VİDEOSU

Meclis'te gergin anlar! İYİ Parti ve DEM arasında tartışma! Turhan Çömez, DEM’lilerin üzerine yürüdü

TBMM Genel Kurulu’nda İYİ Parti ve DEM Parti arasında tartışma yaşandı. İYİ Partili vekil Turhan Çömez konuşması esnasında DEM Partili milletvekillerinin sıralarına yürüdü.