Stanislav Cherchesov A Milli Takım'dan çekiniyor

Rusya Teknik Direktörü Stanislav Cherchesov, A Milli Takım'ın güçlü ve yetenekli oyunculardan oluştuğunu, bu oyuncuların birçoğunun da yurt dışında iyi takımlarda oynadığını söyledi.

A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi'nde yarın Kadıköy'de karşı karşıya geleceği Rusya, hazırlıklarını tamamladı. Maçın basın toplantısında konuşan Rusya Teknik Direktörü Stanislav Cherchesov, "Türkiye ile eylül ve ekim aylarında maçlar yaptık ama o maçlar o aylarla birlikte bitmiş oldu. Yeni maç dönemine başlıyoruz. Oyun stillerinde değişiklikler olacaktır. Çünkü baya rotasyonlar oluştu. Bu rotasyonlar Türkiye’de yüzde 50 galiba. Türk Milli Takımı’nda güçlü ve yetenekli oyuncular var. Bu oyuncuların çoğu da yurt dışında iyi takımlarda oynuyor. Burada en önemli handikap seyircisiz oynanması. Seyircilerin Türk Milli Takımı’nı ne kadar ateşlediğini biliyorum. Önümüzdeki maçlara bakma durumundayız" diye konuştu.

CENGİZ ÜNDER'E ÖNLEM ALDIK

Rusya’daki maçta mili futbolcu Cengiz Ünder’in iyi oynadığını bu maçta ne gibi önlemler alacaklarının sorulması üzerine Cherchesov, "Bu gibi durumlar başımıza geldi. Daha önce İskoçya maçında da bunları gördük. Sağ taraftar bindirmeler yapıldığında defansın içerisinde bazı sıkıntılar yaşıyoruz. Bizim milli takımda bunları üstesinden gelebilecek oyuncularımız var. Her türlü önlemi alacağız" diye cevap verdi.

KUDRYASHOV: KAZANMAYA ÇALIŞACAĞIZ

Süper Lig'de Antalyaspor forması giyen 33 yaşındaki sol bek Fedor Kudryashov ise Türkiye’nin yetenekli oyunculardan oluştuğunu söyledi: "Türk Milli Takımı’nı biliyorum ama bireysel olarak kimseyi ön plana çıkarmayacağım. Çünkü takım olarak çalışmalarını yürütüyorlar. İlk maçta örneğin ilk yarıda biz daha iyiydik. İkinci yarıda işler tam tersine gitmeye başladı. Bunların oluşmaması için çalışmalarımızı yapacağız. İnsan her zaman kazanmak ister. Ama bu her zaman kazanacağız anlamına gelmiyor. Bizim üzerimizde de baskı oluşturmuyor. Yarın da elimizden geleni yapıp kazanmaya çalışacağız."

Stanislav Cherchesov A Milli Takım'dan çekiniyor

Stanislav Cherchesov A Milli Takım'dan çekiniyor ile ilgili etiketler Rusya A Milli Takım Stanislav Chercheso Fedor Kudryashov
GÜNÜN VİDEOSU

Murat Kurum’dan müteahhitlere racon: Deprem bölgesinde iş yapmayan müteahhitin teminatını yakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesinde işe başlamayan müteahhitlerin teminatının iptal edilmesi talimatını verdi.