Türkiye vurdu: YPG’nin sözde komutanları adeta yalvardı!

TSK ve MİT’in hava operasyonları başladıktan sonra, YPG sözde komutanı Mazlum Abdi ve İlham Ahmed ard arda yalvarırcasına açıklamalar yaptılar. Terörist Abdi, "Diyaloğa hazır olduğumuzu defalarca dile getirdik ancak güçlerimizin halkımızı ve topraklarımızı korumaya hazır olduğunu da vurguluyoruz" ifadelerini kullandı.

Ankara'nın Kahramankazan İlçesi’nde, dün Türk Uzay ve Havacılık Sanayi Ortak Şirketi’nin (TUSAŞ) üretim tesislerine kalleş bir saldırı düzenlendi.

TUSAŞ ŞEHİT VE YARALILARIN İNTİKAMI MİSLİYLE ALINDI

Hain saldırıda 5 kişi yaşamını yitirdi ve biri ağır olmak üzere, 22 kişi de yaralandı. Bölücü terör örgütü üyesi olduğu belirlenen 3 PKK/YPG’nin kalleş saldırısı sonrası TSK ve MİT tarafından bölücü terör örgütüne anında ve misliyle karşılık verildi. Türk Silahlı Kuvvetleri ve MİT’in hava operasyonları ile Suriye’nin kuzeyinde yuvalanan bölücü terör örgütüne ait 32 hedef vuruldu.

TERÖR ÖRGÜTÜ SÖZDE KOMUTANLARI ADETA YALVARARAK AÇIKLAMA YAPTI

Bölücü terör örgütüne yönelik hava ve topçu operasyonunda, onlarca terör yuvası, yerleşim yeri dağıtıldı ve teröristler de etkisiz hale getirildi. Öte yandan Mehmetçiğin operasyonları başladıktan 2 saat sonra, YPG sözde komutanı Mazlum Abdi ve İlham Ahmed ard arda adeta yalvarırcasına açıklamalar yaptılar. Terörist Abdi, "Türkiye ayrım gözetmeksizin ve haksız yere bölgelerimizi bombalıyor, sivilleri, hizmet ve sağlık merkezlerini hedef alıyor. Bu bir savaş suçudur. Diyaloğa hazır olduğumuzu defalarca gösterdik. Bu arada, güçlerimizin halkımızı ve topraklarımızı savunmaya hazır olduğunu yineliyoruz" ifadelerini kullandı.

BÖLÜCÜ ÖRGÜT BÜYÜK PANİK VE ENDİŞE YAŞIYOR

Öte yandan, uluslararası terör uzmanları Mehmetçiğin yaptığı misliyle misilleme ile bölücü terör örgütünün bir kez daha ağır bir darbe aldığını ifade etti. Aynı uzmanlar ABD ve İsrail destekli bölücü terör örgütü PKK/YPG’nin sözde komutanlarının şimdiye kadar kullanmadıkları bir konuşma ile yaşadıkları büyük paniği açığa vurduklarını belirtti.

Türkiye vurdu: YPG’nin sözde komutanları adeta yalvardı! ile ilgili etiketler terör terörist TUSAŞ
GÜNÜN VİDEOSU

Selçuk Bayraktar SAHA EXPO'da yer alan TUSAŞ standını ziyaret etti

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) SAHA EXPO'da bulunan standını ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu.