Türkiye'nin en genç Belediye Başkanı Kamber Türkmen gece yarısı patlayan boruyu kendisi tamir etti

Türkiye’nin en genç belediye başkanı olan Niğde’nin Aktaş Kasabası Belediye Başkanı Kamber Türkmen, gece yarısı patlayan su borusunu belediyedeki imkan ve personel yetersizliğinden dolayı kendisi tamir etti. Türkmen'in takdir toplayan davranışına "Partisini bilmeye gerek yok, adamlığını herkes bilsin" yorumları yapıldı.

Niğde Aktaş'ta gece yarısında bir su borusunun patlaması üzerine mahalleliler belediyeyi ararken, gece tamir yapacak personele ulaşmakta zorluk yaşandı.

Bunun üzerine 25 yaşındaki İYİ Partili Belediye Başkanı Kamber Türkmen, kendisi de desteğe giderek patlayan su borusunu tamirata başladı.

Türkmen'in bu davranışı takdir toplarken sosyal medyada çok sayıda yorum geldi. 

 

Türkiye'nin en genç Belediye Başkanı Kamber Türkmen gece yarısı patlayan boruyu kendisi tamir etti

Türkiye'nin en genç Belediye Başkanı Kamber Türkmen gece yarısı patlayan boruyu kendisi tamir etti ile ilgili etiketler Niğde İYİ Parti

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Halk TV umduğunu bulamadı! İstediği cevabı alamayan İsmail Küçükkaya yayını kesti: Tamam uzatmasın!

CHP’nin fonladığı Halk TV'de İzmir'deki bir okul önünden geçen yola ilişkin şikayetler olduğu gerekçesiyle yapılan canlı yayında bir velinin sözleri gerilime neden oldu. Mikrofon uzatılan velinin "Talebim yok çok memnunum" sözleri üzerine İsmail Küçükkaya, röportaja "Tamam peki tamam uzatmasın" ifadeleriyle müdahale etti.