Türkiye'nin nükleer beyin takımını MOSSAD mı öldürdü? Dikkat çeken nükleer silah detayı! FETÖ bağlantısı ne?

ABD desteğiyle İsrail, nükleer araştırmalar alanında gizli ve kanlı savaşlar yürütüyor. Lübnan'da peş peşe iki siber saldırı gerçekleştiren İsrail'in 2007 yılında Isparta'da düşen Atlasjet uçağının perde arkasında olduğu iddia ediliyor. Kimsenin sağ kurtulmadığı o uçakta Engin Arık başta olmak üzere çok sayıda nükleer bilimci yer alıyordu. FETÖ'nün Isparta yapılanmasındaki mahrem imamının telefonundan çıkan kayıtlar da uçak kazasıyla ilgili çarpıcı bilgiler içeriyor.

Her gün dünyada ortalama 2 milyar siber saldırı meydana geliyor.

Dünyada konvaksiyonel silahların kullanıldığı savaşlar yerini çoğunlukla siber savaşlara bıraktı. 

Siber savaş, bilgisayar sistemleri, ağlar ve dijital altyapılara yönelik saldırılarla, bilgi hırsızlığı, veri manipülasyonu veya sistemlerin devre dışı bırakılması gibi eylemleri kapıyor. 

7 Ekim'den bu yana Gazze'de masum sivilleri katleden İsrail, Lübnan'da peş peşe iki siber saldırı gerçekleştirdi.

Hizbullah mensuplarının kullandığı telsiz ve çağrı cihazlarını siber saldırı sonucu patlatan İsrail, Beyrut ve diğer bölgelerde birçok insanın hayatını kaybetmesine neden oldu.

Dünya çapında siber güvenlik alanında önemli bir oyuncu olarak öne çıkan İsrail'in bu saldırıları tüm dünyayı tedirgin etti.

İsrail'de yaklaşık 450 siber güvenlik şirketi bulunduğu ve ülkenin ABD’den sonra en fazla siber güvenlik şirketine sahip ikinci ülke olduğu biliniyor. 

NÜKLEER ARAŞTIRMALAR ALANINDA GİZLİ VE KANLI SAVAŞLAR

Eski MİT Kontrterör Dairesi Başkanı Mehmet Eymür 'Belgeli Yazılar' kitabında İran, ABD ve İsrail'in başrolde olduğu nükleer araştırmalar alanındaki gizli ve kanlı savaşlarını gözler önüne sererek Türkiye'de 2007 yılında Isparta'da düşen Atlasjet uçağı ile ilgili çarpıcı detayları paylaştı. 

Türkiye'nin nükleer beyin takımını MOSSAD mı öldürdü? Dikkat çeken nükleer silah detayı! FETÖ bağlantısı ne?

MOSSAD İÇİN TÜRKİYE ÖNEMLİ BİR OPERASYONEL SAHA

Türkiye'nin İsrail istihbarat servisleri için son derece önemli bir operasyonel saha olduğunu belirten Eymür, İsrail, İran-Irak- Suriye ve diğer Arap ülkelerine yönelik gizli faaliyetlerde çoğunlukla ajanları ile temaslarını ve onların basit eğitimlerini güvenli buldukları Türkiye'de yapmayı tercih ettiklerini ifade etti. 

Kitapta ayrıca 30 Kasım 2007 de düşen Atles Jet uçağının düşme sebeplerinin perde arkasında İsrail gizli servisi MOSSAD'ın parmağı olduğu iddiası da yer alıyor. 

Türkiye'nin nükleer beyin takımını MOSSAD mı öldürdü? Dikkat çeken nükleer silah detayı! FETÖ bağlantısı ne? - Resim : 2

TÜRKİYE'NİN BEYİN TAKIMI O UÇAKTAYDI

Kimsenin sağ kurtulmadığı o uçakta önde gelen nükleer bilimci Engin Arık ve araştırma görevlisi Özgen Berkol Doğan, yüksek lisans öğrencisi Engin Abat ile Doğuş Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Birimi Başkanı Prof. Dr. Şenel Fatma Boydağ, Doç. Dr. İskender Hikmet ve araştırma görevlisi Mustafa Fidan'ın yer alması dikkat çekmişti. 

Türkiye'nin nükleer beyin takımını MOSSAD mı öldürdü? Dikkat çeken nükleer silah detayı! FETÖ bağlantısı ne? - Resim : 3

ISPARTA'DAKİ ATLASJET UÇAK KAZASINDA MOSSAD PARMAĞI

Amerika Birleşik Devletleri eski istihbarat görevlisi Wayne Madsen da Isparta'da düşen uçak kazasında MOSSAD'ın parmağı olduğunu iddia etti.

Arık, Türkiye'de çok önemli rezervleri bulunan toryum madeninin enerji sorununa temiz ve ekonomik bir çözüm olabileceği yönündeki görüşleriyle tanınıyordu. 

Türkiye'nin 70 trilyon dolarlık bir toryum hazinesi olduğunu dile getiren Engin Arık, uçak kazasından çok kısa bir süre önce verdiği röportajla Türkiye'nin enerji bağımsızlığını istemeyen bir kesimi rahatsız etti. 

Türkiye'nin nükleer beyin takımını MOSSAD mı öldürdü? Dikkat çeken nükleer silah detayı! FETÖ bağlantısı ne? - Resim : 4

"BİR TON TORYUM, 1 MİLYON PETROLÜN ENERJİSİNE EŞ DEĞER"

"Türkiye'nin toryum yatakları dünyanın en zengin yatakları." diyen Arık "Türkiye enerji ihtiyacını senede 50 ton toryumla karşılayabilir. Bir ton toryumu enerjiye dönüştürdüğünüzde 1 milyon ton petrolün enerjisiyle eş değer." ifadelerini kullanmıştı. 

"TÜRKİYE'NİN TORYUM REZERVİ 120 TRİLYON DOLAR DEĞERİNDE"

Engin Arık kameranın kaydetmediği bir başka röportajında ise 120 trilyon dolardan söz etmişti. Arık, Türkiye'nin sahip olduğu toryum rezervinin toplam tutarının 120 trilyon dolar olduğunu söyledi. Arık'ın "Bir çuval kömür bir evi ısıtır, ama bir çuval toryum bütün Türkiye'yi ısıtır." sözleri dikkat çekmişti. 

Türkiye'nin nükleer beyin takımını MOSSAD mı öldürdü? Dikkat çeken nükleer silah detayı! FETÖ bağlantısı ne? - Resim : 5

TORYUM, NÜKLEER SİLAH ÜRETİMİNDE KULLANILIYOR

Peki nedir bu toryum? Toryum, nükleer enerji üretimi, nükleer silah üretimi, radyoaktif bütün kaynakların kullanılmasında yer alıyor. Bütün termoelektrik sistemlerinin uygulanmasında toryum kullanılıyor. 

Bu kadar bilim insanının üstelik bu kadar stratejik, ekonomik ve ülkenin kendi ayakları üzerinde bağımsız bir şekilde politikalarını uygulamasına sebep olacak bilim insanının bir uçak kazasında ölmesi tesadüf olamaz. 

O uçak düşmeseydi ve toryumumuzu kullanabiliyor olsaydık İHA'larımızı SİHA'larımızın enerji ihtiyacını da kendimiz üretmiş olacaktık. Enerji güvenliliğimizle birlikte dışa bağımlılığımız azalacaktı ve ekonomik gücümüz de artacaktı. 

Türkiye'nin nükleer beyin takımını MOSSAD mı öldürdü? Dikkat çeken nükleer silah detayı! FETÖ bağlantısı ne? - Resim : 6

TÜRKİYE KÜRESEL PAZARDA BÜYÜK BİR GÜÇ OLACAKTI

Küresel pazara Türkiye büyük bir güç olarak enerji aktarımı sağlamış olacaktı. Nasıl bir doğalgaz alıyorsak başka ülkelerden, onlar da bizden bugün enerji alacaktı. 

BAĞIMSIZ OLMAMIZIN ÖNÜNÜ KESEN UÇAK KAZASI

Dışarıdan hiç uranyum almadan nükleer santrallerimizde kendi toryumumuzdan elde edeceğimiz uranyumu kullanabiliyor olacaktık.

Isparta'daki Atlasjet uçak kazası gerek savunma sanayi gerek enerji alanında bağımsız olmamızın önünü kesen bir uçak kazası oldu. 

Türkiye'nin nükleer beyin takımını MOSSAD mı öldürdü? Dikkat çeken nükleer silah detayı! FETÖ bağlantısı ne? - Resim : 7

TORYUMDAN NÜKLEER ENERJİ ELDE EDİLİYOR

Nükleer reaktörlerin kaynağı olabileceği söylenen toryum elementinden nükleer enerji elde edilebiliyor. 

Amerika Birleşik Devletleri eski istihbarat görevlisi Wayne Madsen, kaza sonrası bölgeye giderek incelemeler yaptı. 

Türkiye'nin nükleer beyin takımını MOSSAD mı öldürdü? Dikkat çeken nükleer silah detayı! FETÖ bağlantısı ne? - Resim : 8

"BÖYLE BİR UÇAK KAZASI GÖRMEDİM"

Çarpıcı sonuçlar çıkaran Madsen uçağın ana parçalarının rahatça birbirinden ayrılmasına ve o dönemki Vali Şemsettin Uzun'un "Böyle bir uçak kazası görmedim." sözlerine dikkat çekmişti. 

Adeta çok profesyonelde hazırlanan uçak kazasında uçağın yakıtı bittiği için yanmaması ve tek bir acil durum sinyali vermeden yere çakılması dikkat çekmişti. 

Türkiye'nin nükleer beyin takımını MOSSAD mı öldürdü? Dikkat çeken nükleer silah detayı! FETÖ bağlantısı ne? - Resim : 9

KURTARMA EKİPLERİ UÇAKTAN BAZI ÇANTALAR ALDI...

Madsen kurtarma ekiplerinin uçağa sorunsuz giderek bazı çantaları rahatça aldıklarını öğrendiğini belirtmişti. Bilindiği üzere o gün Arık ve nükleer bilimciler Isparta'da bilimsel bir konferansa gidiyordu. 

UÇAK ENKAZINA MOSSAD AJANLARI MI GİTTİ?

Kazada parmağı olduğu iddia edilen MOSSAD'ın ajanları kurtarma ekibi gibi gelip alınan çantalarda Türkiye'nin toryum yataklarıyla ilgili bilgileri mi aldı? 

DİKKAT ÇEKEN FETÖ DETAYI

Isparta Atlasjet uçak kazasındaki İsrail bağlantısı FETÖ'nün Isparta yapılanmasına ilişkin hazırlanan iddianamede yer aldı. 

"İSRAİL TORYUM MADENİNİN PEŞİNDE"

Bu iddianamede Muhammed Görgeç isimli mahrem imamın 5 dakika süren telefon görüşmesi yer alıyor. Bu telefon görüşmesinde uçağın düşme organizasyonunun İsrail tarafından yapıldığından bahsediliyor. İsrail'in toryum madenini araştıran bu kişilerin ve  toryum madenlerinin peşinde olduğu belirtildi. 

"O GÜN UÇAĞA BİNMEYEN HOCAYI BULUP ELİNDEKİ HARİTAYI ALALIM"

İddianameye giren başka bir detayda ise düşen uçağa binmeyen bir hocadan bahsediliyor.

 FETÖ üyelerinin telefon görüşmesinde "O hocayı bulup elindeki haritayı alalım" dedikleri de iddianemede yer aldı. 

Türkiye'nin nükleer beyin takımını MOSSAD mı öldürdü? Dikkat çeken nükleer silah detayı! FETÖ bağlantısı ne? - Resim : 10

BİLİRKİŞİ RAPORUNDA ÇELİŞKİLER: KAZADA İKİ UÇAK MI VARDI?

Isparta'daki uçak kazası hakkında hazırlanan son bilirkişi raporundaki çelişkiler dikkat çekti. 

Taraflı hazırlandığı düşünülen raporda sanki bu kazada iki farklı uçak varmış gibi bir izlenim ortaya çıkıyor.

Raporda anlatılan uçaklardan biri, World Focus'un işlettiği, TC-AKM tescilli, bakımsız ve yüzlerce "NO GO" arızası bulunan uçak.

Bu uçak, raporun 1, 2, 3, 4, 9, 10 ve 11. sayfalarında detaylı bir şekilde anlatılıyor ve bakımlarının ihmal edildiği ifade ediliyor.

Ancak, Kaza Kırım Raporu’nun 22. sayfasında şu ifadeye yer veriliyor:

"Kaza Soruşturma Kurulu tarafından yapılan incelemelerde, hem üreticinin yayınladığı temel bakım programına hem de SHGM tarafından onaylanmış bakım programına göre A Check ve C Check bakımlarının zamanında yapıldığı ve bakımlar sonrası CRS'lerin bakım kuruluşları tarafından düzenlendiği tespit edilmiştir."

Eğer uçak gerçekten bakımsız ise bu ifadeler ne anlama geliyor?

Türkiye'nin nükleer beyin takımını MOSSAD mı öldürdü? Dikkat çeken nükleer silah detayı! FETÖ bağlantısı ne? ile ilgili etiketler İsrail MOSSAD Türkiye uçak
GÜNÜN VİDEOSU

Bursa'da bir otobüste "durağı geçtik" kavgası; sürücü ile yolcu araçtan inip birbirine girdi

Bursa'da gergin yolcu ile belediye otobüsü sürücüsünün "durağu geçtik neden indirmedin" tartışması yumruklu kavgaya dönüştü. Hızını alamayan ikili araçtan inip boks ringindeymiş gibi birbirine girdi. Bursa’da, bir yolcu ile inmek istediği durakta durmadığını öne sürdüğü otobüs şoförü arasındaki kavga, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.