TÜRKSAT, 53 farklı pozisyonda personel alımı gerçekleştirecek! TIKLA BAŞVUR!

TÜRKSAT, yeni bir iş fırsatı sunuyor! Türkiye'nin önde gelen uydu haberleşme ve kablo TV sağlayıcısı TÜRKSAT Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş, bünyesine 53 farklı iş pozisyonunda toplam 108 personel alımı yapacak. Peki, TÜRKSAT iş başvurusu nasıl yapılır, aranan şartlar neler, başvurular nereden yapılacak? İş arayanlar vatandaşlar için bu büyük fırsatın detaylarına gelin birlikte bakalım...

TÜRKSAT, Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş bünyesinde önemli bir personel alımı başlatıyor. Toplamda 53 farklı pozisyonda yapılacak bu alım, 108 yeni çalışanın kuruma katılmasını hedefliyor. İş arayışında olanlar için bu alım, büyük bir fırsat sunacak. Peki, TÜRKSAT iş başvurusu nasıl yapılır, aranan şartlar neler, başvurular nereden yapılacak?

TÜRKSAT, 53 farklı pozisyonda personel alımı gerçekleştirecek! TIKLA BAŞVUR!

TÜRKSAT İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

TÜRKSAT'ın personel alımı başvuruları, kolay ve hızlı bir şekilde online olarak yapılabilir. Başvuru işlemi için adaylar, https://kariyer.turksat.com.tr/ adresini ziyaret ederek gerekli belgeleri ekleyerek başvurularını tamamlayabilirler. Son başvuru tarihi olarak ise 11 Ekim 2023 tarihi belirlenmiştir.

TÜRKSAT İŞ BAŞVURUSUNDA ARANAN ŞARTLAR NELER?

TÜRKSAT personel alımı için adaylardan aranılan başvuru şartları şunlardır:

  1. Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak: Başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları gerekmektedir.

  2. Kamu Haklarından Yasaklanmamış Olmak: Başvuru yapan adayların kamu haklarından yasaklanmamış olmaları gerekmektedir.

  3. Askerlik Durumu: Erkek adaylar için son başvuru tarihi itibariyle askerlik görevini tamamlamış veya tecilli olmaları gerekmektedir.

  4. Sağlık Durumu: Adayların görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamalıdır.

  5. Suç Kaydı: Adaylar, taksirli suçlar dışında ağır suçlardan hüküm giymemiş olmalıdır. Taksirli suçlar, kısa süreli hapis cezasına seçenek yaptırımlara çevrilmiş suçlar ve affa uğramış suçlar hariçtir.

  6. Terör ve Güvenlik: 667 sayılı KHK kapsamında terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulu tarafından Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyelik, mensubiyet, iltisak veya irtibatı bulunmamalıdır.

  7. Sağlık Raporu: Adayların çalıştırılacakları işe uygun sağlık raporuna sahip olmaları gerekmektedir.

  8. Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması: Gerektiğinde yapılacak güvenlik soruşturmasının ve/veya arşiv araştırmasının olumlu sonuçlanmış olması gerekmektedir.

Başvuru şartlarını sağlayan adaylar, belirtilen son başvuru tarihine kadar başvurularını tamamlayarak bu önemli fırsattan yararlanabilirler.

TÜRKSAT'ın personel alımı ile ilgili daha fazla detayı ve kadro dağılımını görmek için https://kariyer.turksat.com.tr/jobs adresini ziyaret edebilirsiniz.

TÜRKSAT, 53 farklı pozisyonda personel alımı gerçekleştirecek! TIKLA BAŞVUR! ile ilgili etiketler TÜRKSAT
GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan pastanede vatandaşlarla sohbet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da bir pastaneye ziyaret gerçekleştirip, vatandaşlarla sohbet etti.