Tusaş cenazesini sunan Zeynep: Duygularıma hakim olamıyorum

Tusaş şehitlerinin cenaze töreni sırasında TRT spikeri Zeynep Bulut, şehitlerin isimlerini okurken duygularına hakim olamayarak gözyaşlarına boğuldu.

Türkiye, TUSAŞ tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarını son yolculuklarına uğurladı. Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki TUSAŞ tesislerine düzenlenen saldırıda 5 kişi şehit oldu, 22 kişi ise yaralandı. Şehitler arasında TUSAŞ kalite kontrol görevlisi Cengiz Coşkun, makina mühendisi Zahide Güçlü, TUSAŞ çalışanı Hasan Hüseyin Canbaz, güvenlik görevlisi Atakan Şahin Erdoğan ve taksi şoförü Murat Arslan yer alıyor.

TRT spikeri Zeynep'in canlı yayındaki zor anlrı

Cenaze töreni sırasında TRT spikeri Zeynep Bulut, şehitlerin isimlerini okurken duygularına hakim olamayarak gözyaşlarına boğuldu. Bulut, yayını tamamlamakta zorlanarak "Kusura bakmayın, duygularıma engel olamıyorum. Hiçbirini unutmayacağız. Bu acıyı hissetmek için kan bağına ihtiyaç yok. Hepsi birer anneydi, kardeşti, babaydı. Bu acıyı bir Türkiye sevdalısı olarak çok derinden hissettiğimi söylemek zorundayım" dedi.

Saldırının sorumluları arasında PKK üyesi olduğu belirlenen Mine Sevjin Alçiçek de bulunuyor. Alçiçek'in 2014 yılında HDP Hakkari Merkez İlçe Eş Başkanı olarak görev yaptığı ve örgüte eleman toplama konusunda etkin rol oynadığı ortaya çıktı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırganların kimliklerini açıklayarak terörle mücadelede kararlılık mesajı verdi.

Tusaş cenazesini sunan Zeynep: Duygularıma hakim olamıyorum ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'de dayak yediği eniştesine kurşun yağdırıp üzerinden araçla geçen şahıs 19 yıl ceza aldı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde geçtiğim mart ayından eniştesinden dayak yedikten sonra silahla vurup sonra da üzerinden araçla geçerek öldüren Yener K. isimli şahsın cezası belli oldu. Görüntüleri sosyal medyada infial yaratan olay sonrası zanlıya 19 yıl 6 ay 15 gün hapis cezası verildi.