TUSAŞ’tan mühendislik öğrencilerine açık davet

Türkiye’nin önde gelen savunma sanayi şirketlerinden, milli muharip uçak KAAN’ın üreticisi TUSAŞ, genç mühendis adaylarına büyük bir fırsat sunuyor. Şirket, onbinlerce mühendis kadrosuna yenilerini eklemek için staj programı başlattı.

TUSAŞ Genel Müdürü Dr. Mehmet Demiroğlu, sosyal medya hesabından, “Geleceğin mühendisleri için Türk Havacılık ve Uzay Sanayii olarak staj seferberliğine imza atıyoruz. SKY Experience Uzun Dönem Aday Mühendislik Programımızın başvuru dönemi başladı” duyurusu yaptı.

Demiroğlu, yaptığı açıklamada şöyle devam etti: “Genç yeteneklerimiz, Türkiye’nin en değerli projelerinde profesyonel mühendislik deneyimini mentörleri eşliğinde kazanacaklar.

Aday mühendislerimiz, sosyal tesislerimizden ve sosyal topluluklarımızdan yararlanmanın yanı sıra uzman koçlarımız tarafından “Öğrenci & Kariyer Koçluğu” imkânı elde edecekler.”

Staj için üniversitelerin ilgili mühendislik bölümlerinin 3. ve 4. sınıflarında öğrenim gören tüm öğrenciler staja başvurabilecek. Staja son başvuru tarihi ise 30 Eylül 2024 olarak belirlendi.

Detaylar ve başvuru için: kariyer.tusas.com/sky

TUSAŞ’tan mühendislik öğrencilerine açık davet ile ilgili etiketler TUSAŞ mühendis