Tüyler ürperten anlar: Rus tankı, seyir halindeki sivil aracı ezip geçti!

Ukrayna'ya işgalin ikinci gününde Kiev'e kadar dayanan Rus tankları seyir halindeki sivil aracı hedef aldı. Kameraya yansıyan görüntüler kan dondurdu. Sürücünün ise kazadan kurtulduğu öğrenildi.

Rus saldırıları sonucu onlarca kişi yaşamını yitirirken başkent Kiev patlamalarla sarsılıyor. Sürekli sirenlerin çaldığı başkentte sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Bölgeden gelen görüntüler ise durumun giderek daha da kötüleştiğini gözle önüne seriyor. Füzelerle sivillerin hedef alındığı Kiev yakınlarındaki bir bölgede, Rus tankının seyir halindeki bir aracı ezip geçtiği anlar görüntülendi.

ARAÇ SÜRÜCÜSÜ KAZADAN SAĞ KURTULDU

 Kan donduran anlar bir Ukraynalı tarafından kayıt altına alınırken video, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Aracın sürücüsünün kazadan sağ kurtulduğu öğrenildi.

 

 

 

Tüyler ürperten anlar: Rus tankı, seyir halindeki sivil aracı ezip geçti! ile ilgili etiketler Rusya Ukrayna Rus kiev Tank sivil

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.