TV reyting sonuçları: 18 Ağustos Pazar

Televizyon dizilerini ve programlarını takip eden vatandaşlar büyük bir heyecanla günlük reyting takibi yapıyor. Bu sebeple, 18 Ağustos Pazar reyting sonuçları büyük bir merakla araştırılıyor. İşte, 18 Ağustos Pazar reyting sonuçları! ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları... Ayrıntılar haberimizde...

Televizyon dizileri ve programları arasındaki reyting mücadelesi her hafta büyük bir heyecanla devam ediyor. Diğer taraftan, televizyon dizilerini takip eden vatandaşlar günlük reyting sonuçlarını da araştırmayı ihmal etmiyor. İşte, 18 Ağustos Pazar reyting sonuçları! Detaylar haberimizde... İşte, ATV, Kanal D, FOX, Show, Star TV, TV8 reyting sonuçları! Ayrıntılar haberimizde...

TV reyting sonuçları: 18 Ağustos Pazar

REYTİNG SONUÇLARI: 18 AĞUSTOS

Total'de 1.sırada TV8’de izleyiciyle buluşan “Masterchef Türkiye”, 2. sırada Kanal D’de ekrana gelen yabancı sinema “Kurt ve Aslan”, 3.sırada “Now Ana Haber Hafta Sonu” yer aldı.

AB'de 1.sırada “Masterchef Türkiye”, 2.sırada “Kurt ve Aslan”, 3.sırada Atv’de ekrana gelen “Kim Milyoner Olmak İster” yer aldı.

ABC'de ise 1.sırada “Masterchef Türkiye”, 2.sırada “Kurt ve Aslan”, 3.sırada “Now Ana Haber Hafta Sonu” yer aldı.

 

 

TV reyting sonuçları: 18 Ağustos Pazar ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.